Fordulatok

Egy napig bírtam – Hazaküldték a műsorból a TV2 sztárját

Cs.G.

Létrehozva: 2022.12.09.

Ketten is távoztak pénteken a Farm VIP műsorából. Erre aligha számított bárki is.

Visváder Tominak már korábban orvoshoz kellett mennie darázs- és méhcsípése miatt. Bár a sürgősségin kapott utasításokat betartva a kezét nem használta a termelésben, a műsor orvosának javaslatára végül feladta a játékot.

– Egy teljes napig bírtam még, de sajnos a Farmon lévő orvos javasolta, hogy abba kéne hagynom. A hátam sem volt jobban, bár kamerákon kívül kezeltek az orvosok, és a stáb is nagyon kedves volt, de úgy gondolom, ez egy isteni jel volt, hogy itt a vége. Nagyon nehéz döntés volt nekem, mert olyan csapategység és családias légkör alakult ki, hogy sajnáltam otthagyni a többieket. Tovább akartam segíteni őket, nem akartam cserben hagyni a társaimat – mesélte a Borsnak fájó szívvel Tomi.

Visváder Tamás, FarmVIP
Tomi sajnos nem tudta folytatni a játékot  Fotó: TV2

Tomi távozásával Cooky honvágya is felerősödött, hiszen elhagyta a Farmot a legjobb barátja, akivel eddig egymást támogatva bírták ki családjuk nélkül.

Nagyon nehéz volt kibírni a családom nélkül, Tomival rengeteget beszéltünk róluk. Egymást támogattuk, és tudtam, hogy otthonról a párom és a gyermekeim is szurkolnak nekem

 – mesélte mosolyogva Cooky.

A termelést a pirosak nyerték meg, és mivel következő héttől már a csapatok egyesülnek és megkezdődik az egyéni játék, dönteni kellett még egy kiesőről. A feladat kezdetén a burgonyaszedés alapján öten jutottak tovább: Norbi, Fruzsi, Fülöp, Miki és Andi. A többiek egy játékon küzdöttek meg a továbbjutásért. Itt Cooky maradt alul, így ő búcsúzott a Farm VIP-től – ő azonban nem látja olyan szomorúan a helyzetet. 

Cooky, FarmVIP
Cooky esett ki a játékból  Fotó: TV2

– A sors most így döntött. Hazamegyek szépen a családomhoz, megölelgetem a gyönyörű szerelmemet és a gyermekeimet, miközben rátok gondolok – búcsúzott a többiek felé fordulva. Azt is elmondta: nagyon hálás, hogy rengeteg barátságot és szeretetet nyert ezzel a műsorral. 
 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek