Premier

Dalpremier a Sztárban sztár leszek! színpadán: Íme, Tóth Gabi új dala

Létrehozva: 2022.12.04.

Módosítva: 2022.12.04.

Tóth Gabi különleges produkcióval, egy dalpremierrel készült a Sztárban sztár leszek! vasárnapi elődöntőjére.

Tóth Gabi különleges produkcióval, egy dalpremierrel készült a Sztárban sztár leszek! vasárnapi elődöntőjére. 

Egy régi, szép magyar népdal feldolgozásról van szó, amit legutóbb a Muzsikás együttes zenésített meg. A Hidegen fújnak a szelek című népdal Tóth Gabit is megihlette és egy szövegében, dallamában rockos, lendületes, modern nóta született.  A dalszerzést, szövegírást, stúdiózást követően elindult egy többhetes próba folyamat  a Fricska Tánccsapattal,  akik a videó  klipben és a dalpremieren is szerves részei voltak a produkciónak. 

Gabi együtt táncol, él és lélegzik velük, egykori néptáncos múltjából táplálkozva . A lassú, érzelmes dalok után most egy kicsit a vagány, rockos Tóth Gabi jön vissza újra, hiszen egy dinamikus, erőteljes dal született, ami mégis magán hordozza a múltunk, hagyományaink motívumait, hangzásában és szövegében egyaránt.  Egy olyan hangzás, ami ötvözi, szakmai karrierjének elmúlt 17 évét.  

Drága emberek, végre megoszthatom veletek az új dalomat! Rengeteg munka van benne, de imádtam minden percét!  Kiadtam magamból mindazt, ami az elmúlt két évben történt velem, rosszat, jót egyaránt. Köszönöm mindenkinek, aki mellettem volt és támogatott, nektek is szól ez a dal

 - írta Gabi a közösségi-oldalán. 

Igazi örömünnep ez az új, fúziós dal, benne van minden, ami a művésznő számára fontos és amit szeretne közvetíteni. Újra táncolhat, megszabadul a láncaitól és büszkén hirdeti, hogy bármennyire is szeretnék néhányan elhallgattatni, nem tudják megtörni. Csak még erősebb lesz és még határozottabban képviseli a saját értékrendjét, hitét. Ez talán a dal legfontosabb üzenete: a bátor kiállás.
 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek