Musical

Bomba formába lendült a jóképű magyar musicalszínész

Létrehozva: 2022.12.14.

Jön a KOCKAHAS, a magyar zenés színház történetének első, egyszemélyes musical comedyje. Szente Vajk író-rendező formabontó darabjában a legnagyobb magyar slágerek élőben szólalnak meg a főszereplő-producer Feke Pál előadásában. S bár a darab egyszemélyes, a fergeteges zenés vígjátékban feltűnik többek között Molnár Piroska, Csonka András, Nagy Sándor és Peller Anna is. 

Szente Vajk író-rendező és Feke Pál producer legújabb darabja a magyar zenés színház történetének első, egyszemélyes musical comedyje, Feke Pál főszereplésével 2023 májusában debütál a varázslatos Uránia színpadán. 

Feke Pál
Feke Pál rendhagyó szerepben mutatja meg magát 

A fergeteges zenés vígjátékban a főhős, Paul kedvenc dalai, a legnagyobb magyar slágerek szólalnak meg élőben, a Crescendo Music Orchestra közreműködésével. A musical comedy különlegessége, hogy a darabot Feke Pál játssza egyedül, de felvételről közreműködnek a történet további szereplői, a magyar színházi- és zenei élet kiválóságai, többek között Molnár Piroska, Csonka András, Nagy Sándor és Peller Anna.

Hogy Paul valójában Pál-e vagy éppen fordítva, bízzuk a nézők képzeletére. Egy biztos: Szente Vajk barátom olyan különleges darabot írt nekem, amely nem csupán azért tölt el izgalommal, mert korábban még nem került közönség elé ehhez hasonló egyszemélyes musical comedy hazai színpadon, de azért is, mert igazi jutalomjátéknak ígérkezik számomra

 – mondta Feke Pál.
A KOCKAHAS, a musical comedy történetének középpontjában Paul, a negyven körüli musicalszínész áll, aki nagy lépésre szánja el magát. Egy sikeres életmódváltást ígérő cég segítségét igénybe véve a hegyekbe megy, hogy elvonulva a világtól, a Fitt-házban megszabaduljon a felesleges kilóitól. Trainer, instructor, lifestyle- coach, wellbeing adviser. Nos... Ők mind... Nincsenek ott. Mert leszakadt a hó, ami elzárja a hegytetőt a külvilágtól. Paul azonban mit sem sejtve megérkezik. A fitt-ház üres, a hó egyre csak esik, ő pedig egyedül marad, mindössze tizennégy napra való élelemmel. És eltelik tizennégy nap. 

A történet pedig még csak ekkor kezdődik! Paul visszatekint az életére, elénekli a kedvenc dalait és megpróbálja tartani a kapcsolatot a szeretteivel, de kiderül, hogy az élete is pont annyira magányos, kilátástalan és végtelenül komikus, mint ahogyan a Fitt-házban érzi magát. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek