baleset

Baleset érte otthonában Zalatnay Cinit, csúnya sérülést szenvedett

Létrehozva: 2022.12.02.

Fájdalmakkal küzd Zalatnay Sarolta: kutyája után sietett, mikor elcsúszott az otthonában. Bár törést nem szenvedett, három évvel ezelőtti balesete miatt nehezebb a lábadozás.

Képtelen visszavenni a tempóból Zalatnay Sarolta. A még mindig fiatalos pop-rock énekesnőnek eszében sincs nyugdíjas tempóra kapcsolni, ám kapkodása ezúttal balesethez vezetett.

Zalatnay Sarolta
Fotó: TV2

Olyan vagyok, mint anyukám volt még 80 évesen is: mindig sietek, akkor is ha nem kell. Néhány napja a Panna nevű vizslám után szaladtam, és megcsúsztam a kövön. Hogy úgy mondjam: popsival előbb értem a földre, mint kellett volna – mesélte lapunknak az énekesnő.

Hirtelen olyan érzés volt, mintha a 220-at belevezették volna a hátamba!

 Voltam azóta orvosnál, megröntgeneztek, törés nincs, de zúzódást szereztem. Három évvel ezelőtt hat bordám tört el, szintén egy esés miatt. Ez nem múlt el nyom nélkül, sajnos emiatt jobban megvisel a mostani eset. Fájdalomcsillapítókat szedek, és fújó gyakorlatokat végzek. Ez azt jelenti, hogy egy gumikesztyűt kell felfújnom naponta többször, ezt javasolta az orvos, hogy elkerüljem, hogy bevizesedjen a tüdőm. A három évvel ezelőtti balesetemkor is segített ez – ismerte el Cini. Az énekesnő a fájdalom ellenére derűs maradt:

Zalatnay Cini
A fájdalom ellenére nem veszített a jókedvéből Cini. Fotó: Zalatnay Cini

Nem igazán szabad most tüsszentenem, vagy nevetnem. Persze az élet pont most produkál olyan szituációkat, hogy ezt nehéz betartani.

 Mély levegőt még nehezen tudok venni, de az éneklésnél nem érzek fájdalmat, hétvégén már szeretnék fellépni. Mindenkit arra kérek, vigyázzon magára, ne felejtsük el, hogy múlik az idő – szögezte le Cini, aki vallja, azért nem történt nagyobb baj, mert rendszeresen szedi a vitaminokat. Azt is kihangsúlyozta, hogy jókedvéről más is gondoskodik:

Ősszel DR BRS-sel felújítottuk az 1974-es Várlak még (Hosszú, Forró nyár) című számomat, ezt a rappes verziós közel kétmillióan nézték már meg a videómegosztó oldalon!

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek