Köszönet

Istenes Bence után Csobot Adél partnere, Hegyes Berci is megszólalt

Létrehozva: 2022.11.30.

Csobot Adél táncparnere, Hegyes Berci szívhez szóló sorokkal fejezte ki köszönetét annak az embernek, aki a legnagyobb segítsége volt az egész Dancing with the Stars alatt.

Azok után, hogy Istenes Bence megható szavakban fogalmazta meg érzéseit a Dancing with the Stars-győztes párjával, Csobot Adélllal kapcsolatban, az énekesnő táncpartnere is érzelmes bejegyzést tett közzé. Hegyes Berci a következő sorokkal mondott köszönetet szerelmének.

Most pedig szeretném kifejezni köszönetemet annak az embernek, aki a legnagyobb segítségem volt az egész évad alatt, Neked Fanni, amiért legnagyobb támaszom voltál az elmúlt 4 hónapban, mellettem voltál a legfáradtabb, legstresszesebb időszakban és mindig szerető, meleg otthonba térhettem haza hozzád. Bizonyos, hogy nélküled nem tudtam volna végig csinálni a műsort ilyen kiegyensúlyozottan, nagyon szeretlek! És nyilván az én frizuráim voltak legjobbak. Most pedig jöjjön az az időszak, ahol én leszek a Te támaszod!

– írta ki az Instagram-oldalára a táncos.

Nagyon szeretlek és köszönöm, hogy vagyunk egymásnak! Együtt mindenre képesek vagyunk! Imádlak

– válaszolta Bercinek a szerelme.

A táncos követői egyébként odáig vannak a párosukért. Azt írták, örülöknek, hogy Berci talált egy ilyen helyes lányt, aki igazi társa. Véleményük szerint a Dancing with the Stars kétszeres győztese nagyon megérdemli a boldogságot.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek