Ázsia

Kiestek a Király testvérek az Ázsia Expresszből

Létrehozva: 2022.10.28.

A két énekes a könnyeivel küszködve búcsúzott a versenytől.

Sírva búcsúzott a TV2 kaland realityjéből a két énekes. Linda búcsúzóul olyan megható beszédet mondott a jó testvéri viszonyról, és a remélt jövőről, hogy többen elérzékenyültek. Többek között Marics Peti és Gáspár Győző is elsírta magát a hallottakon. 

Király Linda Ázsia
A testvérek nagyon meghatódtak a verseny végére 

„Kiélveztük minden pillanatát. Bocsi, Viktor, mert igazából én rugdostalak, hogy jöjjünk. Most azért sírok, mert tudom, hogy az az élet rendje, hogy felnövünk, mindenkinek lesz saját családja – oké, én még szingli vagyok – de nekem volt ez borzasztó fontos

 – mondta hüppöve Linda, majd így folytatta:

 – Rohadtul hiányoztál – fordult Viktor felé. – Ezt az élményt soha máshol nem kapjuk meg, a gyerekeinknek mesélhetjük majd, hogy milyen őrületeket éltünk át együtt. Nagyon jó volt, köszönjük ezt a lehetőséget és ezt az élményt.

Király Linda Ázsia
Linda nem bírta kordában tartani az érzelmeit 

Király Viktor is hálás, hogy egy kis időre újra együtt lehetett, kettesben a testvérével: 

„Ez egy annyira jó élmény volt számunkra, soha nem gondoltuk volna, hogy egy ilyen kalandban lesz együtt részünk, és úgy érezzük, hogy mindig beletettünk mindent. Én is örülök, hogy volt egy időszak, ahol ismét csak ketten lehettünk, és visszaidézhettük azokat a pillanatokat, amikor együtt lógtunk. Végtelenül hálás vagyok ezért, annyit tanultam magamról, Lindáról, a többiekről.”

 

Király Viktor
Csodálatos kalandban volt részük 


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek