Dráma

Újabb drámai hírek érkeztek az Exatlon sztárjának koraszülött kisunokájáról

D.G.

Létrehozva: 2022.09.24.

Senkinek nem kívánom, hogy ezt átélje – ezzel a szívszorító mondattal kezdte a Borsnak Kása András, amikor a horvátországi nyaraláson született unokája állapotáról kérdeztük. A kis Olivér augusztus elején látta meg a napvilágot, hat és fél hónapra született. Múlt héten már átesett a csöppség egy agyműtéten, de újabb beavatkozásra volt szükség.

Forrás: TV2

Nagyon nehéz időszakon megy keresztül Kása András s családja, de a hitre és a szeretet erejére támaszkodva tudják, hogy Olivérrel minden a legnagyobb rendben lesz. Ezt pedig az Exatlon sztárjának második unokája is érezné, hiszen csak pár hónapos, mégis rengeteg akadályt gördített már elé az élet, de ő ezeket is simán átugrotta.

Kása András és lánya szülés
Fotó: Facebook

Mint azt a Bors elsőként megírta: A Kihívók Faternak becézett versenyzőjének lánya 6,5 hónapos terhesen nyaralás közben lett rosszul. Eltávozott a nyákdugó, s éppen beért vele a mentő a kórházba, megszületett Olivér. A koraszülött babát inkubátorba tették, napokig élet és halál közt lebegett. Aztán bár kezdte összeszedni magát, de közben tüdeje összeomlott, leállt a veséje, vérmérgezést kapott, a túlnyomás miatt meg kellett lékelni csöppnyi fejét. 

Korábban, amikor hallottam ilyen történeteket koraszülött babákról, akkor is összeszorult a szívem. De ezt átélni... ezt nem kívánom senkinek 

– sóhajtott nagyot Kása András. – Szerencsére egyre több jó hírt kapunk kintről a lányomtól, múlt héten nagyon fontos műtéten esett át Olivér. Egy úgynevezett shuntot ültettek az agyába, ez vezeti el a felesleges agyvizet. Most pedig egy újabb beavatkozásra volt szükség, a szemét műtötték, mert a korai születés miatt nem fejlődött ki a szemhártya. De ez is jól sikerült, s ha minden jól megy, jövő héten át tudják vinni végre az osztrák kórházba. A lányomék kint élnek és nagyon várják, hogy végre újra egyesülni tudjon a családjuk. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek