gyász

„Úgy tűnik az égiek meghallgatták imáinkat és végre boldog” - Barátnője vette védelmébe Mazsit

Létrehozva: 2022.09.26.

Berki Mazsi egyre boldogabbnak és kiegyensúlyozottabbnak tűnik, szerencsére nincsenek rá komoly hatással az őt ért támadások.

A május 6-án tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián felesége az elmúlt hónapokban tizenegy hónapos kislányával együtt igyekezett továbblépni a gyászon, és új életet kezdeni. A fiatal anyuka júniusban Balira utazott egy különleges jógatáborba, amiért sokan támadták.

Berki Mazsi azóta egyre boldogabbnak és kiegyensúlyozottabbnak tűnik, szerencsére nincsenek rá komoly hatással az őt ért támadások, és pletykák szerint a szerelem is rátalált egy gazdag üzletember személyében. 

Ma mesélek egy kicsit arról a mély lelki tisztulásról és elengedésről, amire Mazsinak szüksége volt, mikor összetörve megérkezett Balira. Sosem fogom elfelejteni, az első estét, mikor bemutatkozott a csoportnak és bár próbálta tartani magát, de kitört belőle minden addigi fájdalom. Egy emberként érezte át mindenki, aki jelen volt. Egy emberként voltunk mellette és kívántuk neki és a kis Emmácskának, hogy ragyogja be mielőbb boldogság az életüket. Úgy tűnik az égiek meghallgatták imáinkat és Mazsi végre boldog lehet!

 - vette védelmébe Anna, Mazsi jógaoktatója és barátja. 

Még most is könnybe lábad a szemem mikor arra az estére gondolok! Az a végtelen szeretet amit ott kapta ... nehezen találom a szavakat még mindig! Köszönöm Anna!

- emlékezett vissza Mazsi. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek