Baleset

Buli helyett rendőrrel töltötte születésnapját Sári Évi

Bors

Létrehozva: 2022.09.14.

Rémálommá vált a születésnapja.

A napokban ünnepelte születésnapját Sári Évi, ám a parti helyett rendőrökkel kellett töltenie idejét. Mint a HOT Magazinból kiderült, az énekes-színésznőt baleset érte, kocsijába a dugóban ülve, hátulról szaladtak bele. A baleset egy hármas karambol volt, amelyben az utolsó autó volt a vétkes.

„Új autóm van, a kis szerelmem. Fájt, hogy kisebb kár keletkezett a hátulján. A legjobban a középső autót sajnáltam, amely jobban megrongálódott, ráadásul egy mozgássérült fiú az érintett, aki autóval jár dolgozni. A harmadik felet győzködni kellett, hogy elismerje a hibáját. Két óráig tartott, amíg rendőrt hívtunk, kitöltöttük a papírokat, és a kárszakértő felmérte a keletkezett bajt” – mesélte Sári Évi, aki bár elkésett a vacsoráról, és az autója is megsérült, úgy érzi, nem érdemes idegeskedni, hiszen lehetne sokkal rosszabb is a helyzet.

Arra gondolok, hogy talán valami rosszabbtól óvott meg a sors. Rájöttem, fölösleges dühöngeni: vannak nagyobb problémák is az életben! Az elmúlt évben két fiatal közeli ismerősöm is megbetegedett, és tragikus véget ért az életük. Édesanyám is egy éve hagyott itt. A szülinapomra sem kívántam mást, csak egészséget és azt, hogy úgy haladjon szakmailag tovább az életem, ahogy eddig. Az egészségnél nincs fontosabb”

 – mondta Évi a HOT! Magazinnak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek