Terhesség

Apasági teszt vár a börtönben ülő Aurelióra

2022. szeptember 7. szerda 03:00

Különös pletyka kapott szárnyra Baján, egy tavaly év végén született gyermekkel kapcsolatban. A városban azt beszélik, hogy az éppen börtönben ülő Aurelio az apa. A Való Világ egykori győztesének édesanyja a Bors kérdésére azt mondta, valóban van egy baba, akit a fiára akarnak fogni.

Amint eljutott szerkesztőségünkbe a hír, hogy Aureliónak lehet egy nagyjából nyolc hónapos gyermeke Baján, azonnal útnak indultunk, hogy testközelből járhassunk utána a pletykának. Úgy hírlett, hogy az egykori valóságshowhős egy féktelen házibuliban kavarodott össze a helyi lánnyal, akivel egyéjszakás kalandja volt, aminek gyümölcseként valamikor év végén megszületett egy gyermek. A lány azt hitte, hogy az egy éve fennálló kapcsolatából fogant a pici, de egy DNS-teszt megállapította, hogy nem így van. A fiatal anyukának akkor kezdett derengeni, hogy azon a bizonyos bulin mi is történt, ezért meg is kereste Aurelio Baján élő édesanyját. A pletyka itt ért véget, a Bors pedig itt vette fel a fonalat… 

Aurelio
Maga sem gondolta, hogy egy féktelen buli milyen következményekkel járhat Fotó: Bors

„Valóban van egy gyermek...”

Az éppen 3 év 5 hónapos börtönbüntetését töltő híresség édesanyja kamerával figyeli a kapuja előtti területet. Csengetésünkre az ablakot nyitotta ki és érezhetően nem örült, amikor a fiáról és a családot érintő pletykáról kérdeztük. 

– A pletyka nem igaz! Valóban van egy gyermek, akit a fiamra akarnak fogni, de teszt bizonyítja, hogy nem Aurelio az apa! - hadarta dühösen az asszony, majd, amikor rákérdeztünk, hogy ki adott DNS-mintát, hirtelen megváltozott a történet. 

Lapunk munkatársának mindent tagadott Aurelio anyukája  Fotó: Bors

– Valójában még senki, de én úgy tudom, hogy több apajelölt is akad, szóval biztos, hogy nem a fiamtól született az a gyerek! - zárta rövidre Aurelio édesanyja. 

Munkatársunk ekkor Baja belvárosa felé vette az irányt, ahol több olyan étterem és bár is található, melyekben a híresség törzsvendégnek számított. Néhány helyen meglepődtek, amikor meghallották, hogy Aurelionak születhetett egy gyermeke, de akadt olyan pincér is, aki hallotta a hírt, mi több, ismeri is az anyukát. 

Aurelio
Az egész város a gyerekről beszél Fotó: Bors

Azt hitte, hogy párjától fogant a pici

– Már akkor hallottam, hogy Aurelio és a lány összejöttek egy éjszakára, amikor megtörtént az eset. Úgy tudom, hogy akkor éppen szakításban voltak, ezért kerestek vigaszt egymás társaságában. A lány egyébként sokáig abban a hitben volt, hogy az a pesti férfi az apa, akivel egyébként a kaland utáni napokban ki is békült, de a pici születése után csináltatott teszt beigazolta, hogy ez nem így van - kezdte a pultos, akinek a története tökéletesen egybevág azzal a pletykával, ami szerkesztőségünkhöz is eljutott. 

– Én egyébként úgy hallottam, hogy a kismama járt Aurelio anyukájánál, aki a kérésére adott is DNS-mintát, ami egyezett, de ez lehet, hogy csak városi legenda, vagyis könnyen lehet, hogy nem igaz

 – zárta rövidre a belvárosi búfelejtő alkalmazottja, aki hozzátette: jól ismeri a fiatal anyukát, de nagyon rég nem látta, szerinte bujkál a kíváncsi szemek elől, hiszen sokan hallottak a történetről errefelé. Azt javasolta, keressük meg Aurelio barátnőjét is, akinek pár utcával arrébb van az ékszerboltja. Hozzátette, szerinte már nincsenek együtt, hiszen a balkézről született gyerek híre hozzá is eljutott. 

Aurelio párja inkább letagadta magát

Az ékszerboltba belépve ott állt velünk szemben Edit, akit a róla korábban megjelent közös képek alapján könnyen beazonosítottunk. A fiatal lány láthatóan készült valahová, így hamar a tárgyra tértünk és kértük, váltson velünk néhány szót Aurelióval kapcsolatban. Legnagyobb meglepetésünkre azonban közölte, hogy Edit éppen nem tartózkodik az üzletben, nem tudja mikor jön vissza és egyébként sem kíván egyetlen szót sem mondani kedvesével kapcsolatban. Majd közölte, hogy dolga van, bezárta a boltot, rollerra pattant és sietve elhagyta még a környéket is. 

Már rendelkezésre áll Aurelio DNS-e

Lapunk megkereste dr. Tran Dániel ügyvédet, hogy megtudjuk, az anyának milyen jogi lehetőségei vannak arra, hogy megállapítást nyerjen az apa kiléte, ha ő maga ebben nem lehet biztos. 

– Ha az apasági vélelem nem áll fenn, vagyis a feltételezett apa és az édesanya nem házasok, vagy nem voltak házasok a fogantatáskor, akkor az apaság megállapítása iránt pert lehet indítani. A bíróság első körben nyilatkoztatja a lehetséges édesapát, aki ha tagadja, akkor bizonyítási eljárás indul, melynek keretében elvégezhető a DNS-vizsgálat. Ugyanakkor, ha a feltételezett vér szerinti apa büntetőeljárás alatt áll, pláne börtönben van, annak alapesetben tárolták a DNS-ét, vagyis a tárolt adatok rendelkezésre bocsátása kérhető a polgári bíróságtól - mondta lapunknak a jogi szakember. 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/13113_resized.jpg?avcount=1679822108
origo.hu

Ukrán katonák azt üzenik a magyaroknak: gyertek ide, rabok lesztek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/13109_resized.jpg?avcount=1679822108
origo.hu

Több hónapja halott férfit találtak Budapesten

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15808705_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Egy köcsög rendőrkutya vagy, nem? Kinn megvárunk, elkapunk!" - őrjöngött az erős férfi a konditeremben

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15810577_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Orbán Balázs: Támogatjuk a svéd NATO-csatlakozást, de van egy kis bökkenő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15808608_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

7 mennyei csokoládés sütemény, ami a húsvéti csokinyuszit is nyugdíjba küldi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15810565_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Így reagált a Pentagon Moszkva és Minszk nukleáris fegyverekkel kapcsolatos döntésére

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/13114_resized.jpg?avcount=1679822108
origo.hu

A sport mellett modellkedik is ez a bombatestű világbajnok sztársportolónő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15810393_auto_resized.jpg
travelo.hu

Különleges helyek a világban: Szenegál rózsaszín tava

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15810253_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Terhes vagy sem? Legújabb fotója lebuktatta Vajna Tímeát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15808806_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Egy pillanat alatt vége lett az életüknek: két tinilány halt meg a brutális balesetben

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15809630_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kórházba kellett szállítani Majkát: rosszul kezdődött a nyaralás

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/13040_resized.jpg?avcount=1679822108
mindmegette.hu

Játssz és Nyerj! Húsvéti finomságokkal és sütésre kész hírességekkel érkezik az Ide süss! legújabb évada(x)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2023/03/wEWiqo3ryEZQABONr-xCjzCHKdVCqHPkt2ioglyspgE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzI2ZGY1MmMzN2ZmMzQ2MmZiYTllYWYzZjhhZTZhZjM2.jpg
Párbaj

Elárulta, mit gondol Oláh Ibolyáról a Sztárban Sztár énekese

https://cdn.borsonline.hu/2023/03/Cft9UdSO6vopoX2TVj0W5WhJ-IRY9P3kiWfOcSXy_P8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzhkMmZmMzg2Mjc5NjRkNWZhYjkyN2Q4NjZiYWVjZjc3.jpg
Baleset

Kórházba kellett szállítani Majkát: rosszul kezdődött a nyaralás