Ügyvéd

Megrázó feljegyzés került elő: Diana megjósolta a halálát

Létrehozva: 2022.08.26.

Diana hercegnő egy ügyvédnél nyilatkozoitt, hogy biztos abban, merénylet készül ellene.

25 éve halt meg Diana hercegnő, de a halála körülményei még mindig lázban tartja a nyilvánosságot. A Channel 4 új dokumentumfilm-sorozata újra megvizsgálja a Diana halálával kapcsolatos számos összeesküvés-elméletet, amelyek 104 különálló gyilkossági vádat indítottak el. A Diana: Death in Paris nyomozása azokra a hátborzongató jóslatokra összpontosít, amelyeket Diana tett saját halálával kapcsolatban, és különösen az úgynevezett „Mishcon feljegyzésre”.

BRITAIN-DIANA-VISIT

Fotó: AFP

A feljegyzés, amely a hercegnő és Victor Mishcon vezető ügyvéd 1995-ös találkozójáról készült, Diana állítását tartalmazza, amely szerint 1996 áprilisáig megpróbálnak „megszabadulni tőle”. 

Diana idézett egy forrást – akit soha nem nevezett meg –, aki azt mondta neki, hogy a sötét erők olyan autóbalesetet terveztek, amelynek következtében meghal, vagy szörnyen eltorzul.

A meggyilkolását célzó összeesküvés gondolata foglalkoztatta Dianát. Hasonló történetet mesélt inasának, Paul Burrellnek is. Ám a Mishcon feljegyzést sokáig titokban tartották.

A Channel 4 műsorában Michael Mansfield, az ünnepelt emberi jogi ügyvéd, akit Mohammed Al-Fayed bérelt fel, hogy pert indítson a királyi család ellen, meglepetésének adott hangot amiatt, hogy a dokumentumot a Metropolitan Police titkosította, és láthatóan elfelejtették.

Al-Fayed teljesen meg volt győződve arról, hogy a királyi család szervezte a balesetet, amelyben fia, Dodi, valamint Diana hercegnő meghalt. Úgy vélte, hogy Diana terhes volt fia gyermekével, és Dodi terve, hogy azon a végzetes éjszakán megkér Dianát, valahogy eljutott Edinburgh hercegének fülébe.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek