HARMÓNIA

Hegyes Berci: A párommal nem leszünk tipikus „Insta pár”

2022. augusztus 12. péntek 19:30

A pénteki adásban a táncparkett ördögei láthatóak a Város vs Vidék látványos stúdiójában. A városiak csapatában a Dancing with the Stars profi táncosai, Stana Alexandra, Lissák Laura és Hegyes Bertalan foglaltak helyet.

Forrás: Saját

Berci bizonyos szempontból kilóg a városiak csapatából, mivel előbb Martfűn, később pedig Szentesen töltötte a gyermekkori éveit.

Én nagyon rossz és eleven gyerek voltam. Martfűn volt egy kis erdő, ahol a barátaimmal bunkereket építettünk a fára és létrán másztunk fel. A Tisza mentén a gát tövében játszottunk, a parton egy faágra kötelet erősítettünk és belógtunk a Tisza fölé. Persze volt, hogy leszakadt és belezuhantam a folyóba – idézte fel vidáman a történetet Berci, akitől megtudtuk, hogyan szerezte az arcán lévő apró heget.
– Rengeteget harcoltunk fakardokkal és egy alkalommal majdnem kiszúrták a szememet – mondta a profi táncos, aki örül, hogy ennyivel megúszta a balesetet és hálás az élményekkel teli gyermekkoráért.

A kvízjáték során segítségére volt, hogy vidéken nőtt fel, ám a két karakán szépség mellett Bercinek így sem volt könnyű dolga. Az eredeti tervek szerint ő lett volna a csapat vezetője, de a lányok szinte azonnal átvették tőle az irányítást. Ám nem csak a stúdióban, Berci magánéletében is van valaki, aki hasonló temperamentummal rendelkezik.

Két héttel ezelőtt Berci és szerelme Görögországban nyaraltak, s egy videót is készítettek, ahogyan mindketten egy szál fürdő alsóban belevetik magukat a habokba.

Ő nagyon vagány csaj és mindenben benne van és nem retten meg semmitől. Egy alacsony fodrászlány, aki nagyon törékenynek tűnik, de egyáltalán nem az. Ha akarja, könnyedén átveszi az irányítást. Nekem vicces szokott lenni, amikor egy 150-160 centis kék szemű, szőke lány osztja ki a feladatokat, de nagyon büszke vagyok rá! – mondta Berci.

Amikor egy nő hivatása megköveteli a magabiztosságot megesik, hogy a párkapcsolatában is hajlamos átvenni az irányítást. Berci elárulta, esetükben nem ez a jellemző.

Néha azt érzem, hogy át tudná venni, de hagyja, hogy kibontakozzak és nem szokott elnyomni engem. Mindent együtt csinálunk, hasonló az érdeklődési körünk. Nagyon harmonikus párkapcsolatban élünk, remélem, hogy ez a jövőben sem fog változni! – mondta boldogan Berci, s hozzátette, nem szeretnék beavatni a nyilvánosságot a kapcsolatuk minden szegmensébe.

Nem akarom titkolni a kilétét és azt sem, hogy párkapcsolatban élek, de mi nem leszünk tipikus „Insta pár”, akik életük minden lépését kiposztolják és állandóan azt mutatják a külvilág felé, hogy minden tökéletes – jelentette ki a profi táncos, aki észrevette, hogy a bejelentés után sokan kikövették, illetve kapott néhány megjegyzést is, ami nem esett jól neki.

A videó miatt a párom kapott rossz kritikákat. Voltak olyan idősebb hölgyek, akik azt írták nekem, nagyot csalódtak bennem, amiért félmeztelenül mutattam be a partneremet, mivel egy szigeten monokinizett. Ebben az országban ez teljesen elfogadott, ráadásul a videón csak a háta látszik, nem értem, hogy miért volt ez olyan nagy dolog. Őszintén szólva nekem rosszul esett, hogy nekem ugrottak – vallotta be Berci, aki továbbra is önmagát szeretné adni, hiszen tudja, hogy úgysem nem lehet mindenkinek megfelelni.

Hegyes Berci, Stana Alexandra. Lissák Laura
„Bízom benne, hogy a Dancing with the Star idei évadában nem próbálnak meg összeboronálni senkivel” - mondta Berci
Fotó: TV2
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15180565_auto_resized.jpg
origo.hu

Őrült sebességgel száguld egy forró gázbuborék a Föld közelében - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/9040_resized.jpg?avcount=1664862608
mandiner.hu

Biden: Meloni veszélyt jelent a demokráciára

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15181270_auto_resized.jpg
borsonline.hu

A tengerparton tolta le a bugyiját a dögös pornós- 18+

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15178788_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Holtan találták a népszerű rappert, szívszorító üzenetet hagyott hátra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15180855_auto_resized.jpg
life.hu

Közelgő háborúra figyelmeztet Nostradamus

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15180698_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Kövér László: Az öltözködésük nem a parlamenthez méltó, de a viselkedésük sem

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15179163_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Súlyos történet! Apja után újabb emberről állítja Szilágyi Liliána, szörnyű dolgokat tett vele gyerekként

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15181258_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megszólalt Szakcsi Lakatos Béla fia, megrázó részleteket árult el a jazzlegenda haláláról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/9030_resized.jpg?avcount=1664862608
she.life.hu

Lelki problémák és sport: a súlyzózás nem fogja megoldani az életed

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2022/10/d-cURsirAb0uIlX6BYXxIZrvPcWjGjt0TqRr6uzqguI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0YzdiZDgwZmE5ZTRiMDM4YTQxZDk2Y2QyNmU2YmQz.jpg
Párkapcsolat

Még el sem váltak, már új párja van Molnár Gusztáv feleségének

https://cdn.borsonline.hu/2022/10/sSFyDd3SB3FxyYsAmluvYNEWpALrZw_Wz1ASYEXqLFk/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Q2ZmJiNmI3OGIzYTQyMTM4MjMxZTE5OWRlMmI0NzE0.jpg
Gyász

Megszólalt Szakcsi Lakatos Béla fia, megrázó részleteket árult el a jazzlegenda haláláról