Élet

Fotó: Itt kezd új életet Schumacher felesége

Létrehozva: 2022.08.05.

Módosítva: 2022.08.07.

A tengerre néző új luxusotthon két úszómedencével, valamint helikopter-leszállóval és minden olyan egészségügyi felszereléssel is rendelkezik, amely Michael Schumacher számára szükséges.

Kilenc évvel Michael Schumacher síbalesete után új életet kezd a legenda családja. Ahogy arról korábban írtunk, hamarosan egy 27 millió font (12,6 milliárd Ft) értékű luxusvillába költöznek, ahol a téli időszakokat fogják majd tölteni. Az ingatlan korábban a Real Madrid elnöke, Florentino Perez tulajdonában volt.

Az új birtokról egy fotó került fel a közösségi oldalakra.

A tengerre néző villa két úszómedencével, valamint helikopter-leszállóval és minden olyan egészségügyi felszereléssel rendelkezik, amely a hétszeres F1-es világbajnok számára szükséges.

Sőt, 2,3 millió fontért (1,1 milliárd Ft) a villa melletti földterületet is megvásárolták Schumacherék, amely jelenleg olajfákkal és romos épületekkel van tele. A telek igazi ritkaságnak számít Mallorca délnyugati régiójában a tengerparti elhelyezkedése miatt.

A Die Bunte című magazin szerint a spanyol sziget nem lesz ismeretlen környezet Schumacherék számára, sokat nyaraltak Mallorcán.

Schumacher feleségénél eltörött a mécses

A költözésről Corinna Schumacher döntött, aki legutóbb egy díjátadón állt a nyilvánosság elé, ahol többen is meleg szavakkal méltatták otthon ápolt férjét. A Forma-1 hétszeres világbajnokát Észak-Rajna-Vesztfália legmagasabb tartományi kitüntetésével díjazták.

Michael mindenkinek hiányzik, de Michael itt van. Másképpen, de itt van, és ebből merítek erőt. Megpróbálunk olyan családként élni, amilyennek Michael szerette és most is szereti. És folytatjuk az életünket

- fogalmazott a kölni ceremónián Corinna Schumacher.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek