Üzenet

„Úristen... így még soha nem láttalak!” - durva, amit smink nélküli külseje miatt kapott Tápai Szabina

Létrehozva: 2022.08.19.

Módosítva: 2022.08.19.

Egy rosszindulatú felhasználó támadta be Tápai Szabinát, aki azonban nem hagyta magát.

Forrás: TV2

Fontos üzenetet küldött követőinek Tápai Szabina, aki egy Instagram-sztoriban mondta el, hogy visszaéltek a nevével és csalók egy kamu profilt hoztak létre. A korábbi kézilabdázó smink nélkül látható a videóüzenetben, egy rosszindulatú felhasználó pedig csúnyán betámadta a külseje miatt.

„Úristen... Elképesztő, hogy egy smink mit tud varázsolni. Mindig is azt hittem, hogy egy gyönyörű nő vagy, mert mindig úgy láttalak…, de így még soha nem láttalak” írta az illető Tápai Szabinának, aki megosztotta az üzenetet a követőivel.

„Ahh, ezt nem tudtam kihagyni, imádom… Gyorsan kitakarom, nehogy ezen is felháborodjon. Emberek, térjetek már észhez. Foglalkozzatok már a saját életetekkel. Szívesen meghallgatom a véleményt és vissza is írok, de van az a pont, hogy húúú…” fogalmazott a korábbi kézilabdázó, majd a következőket írta vissza a rosszindulatú üzenetküldőnek:

 

„Te minden percében az életnek gondolom tökéletes vagy. Hajrá! Legyen szép estéd! Élőben gyerek oda egyszer hozzám és mondj nyugodtan akkor véleményt.”

 

Tápai Szabina később kifejtette, nem is érti, milyen világban élünk.

„Én komolyan annyira örülök, ha vannak olyan emberek (nincs), aki az élet minden pillanatában tökéletes. Nyilván nőként szeretnél jól kinézni. De vannak mindenkinek olyan pillanatok, amikor nem azzal foglalkozik, hogy hogy néz ki. Illetve kérdezem én, miért kellene mindig tökéletesnek lenni? Senki sem az, csak megsúgom” fogalmazott.

Kiemelte, szerencsére több 100 üzenetből csak egy ennyire „okos”. Hozzátette, követői egyszerűen csodálatosak, rengeteg pozitív üzenetet kapott. A szeretet a jellemző az oldalán lévő közösségre, aki pedig másként érzi, az nyugodtan kikövetheti.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek