Karrier

Tudtad? Hasselhoff saját zsebből élesztette fel a csúfos bukásnak ígérkező Baywatchot

Létrehozva: 2022.07.15.

David Hasselhoff pályafutásának csúcspontja a Knight Rider és a Baywatch volt, azóta hiába próbálkozott mindennel nem volt szerencséje, ahogy a szerelemben sem.

David Hasselhoff 1952. július 17-én látta meg a napvilágot Baltimore-ban. A sármos színész már gyerekkorában elkezdett sportolni és színdarabokban is játszott. 23 évébe telt, mire komolyabb szerepet kapott egy sorozatban, majd énektudását is megcsillogtathatta egy gyermekműsorban. Világszerte ismertté pedig a Knight Rider sorozat tette, ahol a bűnözők ellen harcolt hű társával, Kitt-el, a csúcsmodern autóval. A négy évig futó sorozatra rá két évvel pedig jött a Baywatch.

Autóhoz beszélni, lassítva futni

A Baywatch legelső évada nem hozta meg a várt sikert, ezért úgy döntöttek nem forgatják tovább a vízimentős sorozatot. Hasselhoff azonban nem tudott belenyugodni a sorozata bukásába, ezért saját költségén újraindította, és magát tette a főszereplőjévé. Jól állt neki a Mich Buchannon szívtipró szerepe, olyannyira hogy a világ legnézettebb sorozata lett, és több mint 23 milliárd forintot hozott a színész-producernek – írja a Metropol.

– Soha nem gondoltam volna, hogy egy autóhoz beszélek majd, vagy lassított felvételben fogok futni – vallotta be két sikersorozata kapcsán a KVBC-nek. Hasselhoff azóta sem tudta megugrani a Knight Rider és a Baywatch sikerét, pedig erősen próbálkozott: írt könyvet, jelentek meg dalai, de még kínos reklámszerepléseket is elvállalt.

 

Harca az alkoholizmussal

David szinte egész életét végig kíséri az alkohol iránti szenvedélye, dobták már ki miatta tenisz meccsről és zavarták már le repülőről is. 2007-ben pedig felkerült egy gyomorforgató videó a YouTube-ra, amin a színész önkívületi állapotban próbál megenni egy sajtburgert. Nem meglepő módon a videó, amelyet David lánya, Taylor készített, futótűzként terjedt az interneten. 

– Az őszinte és pozitív kapcsolatomnak köszönhetően a lányaimmal, akik aggódnak a jólétemért az aznap este készített videó rávilágított arra milyen is vagyok. Láttam a felvételt, tanultam belőle és visszatértem önmagamhoz – mondta a színész-akkoriban, ugyanakkor nem sokkal később újra alkoholmérgezéssel került kórházba.

Csődközeli állapotban is volt

Hasselhoff három házasságából három zátonyra futott. Az első neje, Hayley Roberts boltosként dolgozott Walesben, amikor megkérte Hasselhoffot, hogy pózoljon vele egy fénykép erejéig. A világsztár beleegyezett, és cserébe elkérte a nő számát. Az első randevújukon a színész elrepítette Robertset a svájci Alpok egyik gyógyfürdőjébe. 15 év elteltével azonban megromlott a házasságuk és elváltak egymástól. 2016-ban pedig arra kérte a bíróságot a Knight Rider legendája, hogy csökkentsék a volt feleségének fizetendő 21 000 dolláros, azaz közel 8 és fél millió forintnyi házastársi tartásdíját, mondván, hogy állandóan munkát keres, mivel nem jön ki az akkori havi 112 000 dolláros, azaz több mint 45 millió forintos bevételéből.

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156865_auto_resized.jpg
origo.hu

Váratlan hír érkezett Putyinról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27451_resized.jpg?avcount=1714093812
origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150605_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156309_auto_resized.jpg
vg.hu

Széll Tamás helyett új séfet igazolt a Lidl

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163668_auto_resized.png
metropol.hu

Házasság első látásra: Gyöngyi Csabival marad

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163733_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Vitézy: Karácsony most mutatta meg, miért kell őt leváltani

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27444_resized.jpg?avcount=1714093812
origo.hu

Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17151614_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ábel Anita: „Roberto azért szeret, amilyen ember vagyok”

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163476_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Sírva közöltem vele a hírt" – meg vannak számlálva a 14 éves Melissza napjai

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163475_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Elképesztő fotók kerültek elő a TV2 gyönyörű sztárjának a múltjából

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/3PQT3DZK8ttrhvmgA5h1WilgRXZLUPkeNvpLCbcZIXQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NjMmFhYWUxZGJkNTQ5MmY4MTQwNGNkMGYxNzY5M2Ez.jpg
Házasság első látásra

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő