erő

Szívszorító üzenetet küldött rajongóinak Berki Mazsi

Létrehozva: 2022.06.28.

Berki Krisztián özvegye, Berki Renáta most Balin gyógyul, kislánya miatt próbálja összeszedni magát. Újra elkezdett vlogolni, és jógázik.

Forrás: Bors

Berki Mazsi, aki idén május 6-án, tragikus hirtelenséggel veszítette el szerető férjét, Berki Krisztiánt, most Baliig utazott, hogy kipihenje az elmúlt időszak megpróbáltatásait. Emmácskával együtt utaztak el abba a jógatáborba, melyet még Krisztiánnal együtt nézegettek. Mazsiban most összeállt a kép, hogy ezen a helyen talán megtalálja a lelki békéjét, erősebb lesz tőle. Így vállalták az utat a még egy éves szülinapját sem betöltött Emma Katerinával.

Nagyon nagyon nehéz napokat élek meg, és nagyon hullámzom. A kislányom miatt próbálok erős maradni, mert neki egy boldog anyára van szüksége

– mondta Mazsi a félig bepakolt bőrönt előtt készített videójában. Majd hozzátette, hogy a tábortól azt várja, hogy megerősödik annyira, hogy már ne kelljen minden nap sírnia a történtek miatt. 

Az elhangzottak miatt úgy tűnik, rengetegen írtak neki biztató üzeneteket, és Mazsi ezért nagyon hálás.

Álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyi támogató üzenetet fogok kapni tőletek. Bár, az idő végtelen lenne, mert akkor mindenkinek tudnék válaszolni egyesével. Ígérem nektek: ezt a rengeteg jóságot egy nap majd egyszer én is visszaadom azoknak, akiknek épp szüksége lesz rá. 

Fotó: Berki Mazsi: Instagram
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek