Válás

"Amíg ő nem néz tükörbe és ismeri be, hogy baj van, hiába állok mellette" - Szakított Molnár Gusztáv és felesége

2022. június 29. szerda 19:42

Egy ideje különköltözött Molnár Gusztáv és a felesége, Fazekas Vivien. A Drága örökösök egykori sztárja és kedvese úgy döntöttek, bár szeretik egymást, jobb, ha átmenetileg nem élnek egy fedél alatt. A Blikknek Vivien elmondta, miért hozták meg ezt a döntést, valamint arról is beszélt, hogy van most a színész.

Molnár Gusztáv

Fotó: RTL

– Igen, igaz, Guszti most nem él velem... Picit megrogytunk az elmúlt egy évben, a történtek megviselték a kapcsolatunkat. Addig, amíg ő nem áll talpra, nem gyógyul meg, ez így is marad – kezdte Vivien, aki 2020 végén fogadott örök hűséget a színésznek.

Molnár az utóbbi időben a botrányaival került a figyelem középpontjába. Nem titkolta, hogy alkoholproblémái vannak, tavaly nyáron pedig volt párja megvádolta, hogy bántalmazta közös gyermeküket. Idén májusban Vivien hívott rendőrt közös otthonukba, mert a színész öngyilkossággal fenyegetőzött. Guszti ezután mondta el, hogy bipoláris depresszióval küzd, s úgy tűnik, igen komoly a baj.

– Ő most a gyógyulásra fókuszál. Azt mondtuk, addig, amíg ő nem tesz azért, hogy jól legyen, a kapcsolatunkat nem tudjuk tovább folytatni. Én a végsőkig kitartottam mellette, támogattam, az összes energiámat felhasználtam erre, de be kellett látnom egy idő után, hogy nem akarhatom helyette én a gyógyulást, ez csakis rajta múlik. Rengeteg szakirodalmat olvastam a függőséggel, mentális problémákkal kapcsolatban, hosszú hónapokon keresztül bújtam őket, és a konklúzió ugyanaz volt: amíg ő nem néz tükörbe és ismeri be, hogy baj van, hiába állok mellette. Most nem élünk egy fedél alatt, de beszélünk telefonon, nem engedtem el a kezét. Nem hagyom cserben, nem fordulok el tőle, de egyszerűen tovább nem akarhatom én, hogy jól legyen, hanem ezért neki kell megharcolnia. Most egy darabig külön lakásban folytatjuk az életünket, mert ez kell ahhoz, hogy csinálja a terápiát, gyógyuljon, magára fókuszáljon. Nehéz volt megélni, hogy elmegy, és hogy innentől csak magára számíthat – folytatta Vivien, aki azt is elárulta, hogy Guszti a tervek szerint hosszabb terápián vesz majd részt.

– Remélem, befekszik egy hosszabb, fél-egyéves rehabilitációs kezelésre, de az ő döntése, végigcsinálja-e. Nekem egy a fontos, hogy legyen jól, és a lelkével foglalkozzon.

Ezt ne hagyd ki!

„Az autóban maradsz, dagadt g*ci!” - Molnár Gusztáv állítja, ez történt a gyereke szeme láttára

 

Vivien egy ideje nem hordja a jegygyűrűjét, ám bízik abban, hogya férje felépül, s a kapcsolatukat új alapokra helyezve tudják folytatni. Most a kisfiára és magára koncentrál, ám mint mondja, nem hagyja cserben a kedvesét.

– Guszti értékes ember, jó a lelke, de teljesen összetört, összeomlott. Az egész családom, a barátaink, mindenki támogatta őt. Nekem most meg kell nyugodnom, és a fiammal foglalkoznom. Szeretnék dolgozni, a gyermekemmel lenni, elmenni nyaralni. Egyszerűen csak élni! Szomorú vagyok a történtek miatt, de nyugodtabb is, amióta meghoztuk ezt a döntést. A remény hal meg utoljára, és bízom benne, hogy minden jól alakul – mondta Vivien.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Teljes leépülés: ismét a kézfogással került kínos helyzetbe az egyre rosszabb állapotban levő Joe Biden - videó

borsonline.hu

Ennek a két terméknek az ára hamarosan az egekbe szökik

borsonline.hu

Horváth Éva tűzpiros fürdőruhában kertészkedett: bomba alakja van

mandiner.hu

Steven Segal meglátogatott egy orosz hadifogolytábort és nácinak nevezte az ukrán erőket (Videó)

metropol.hu

Szörnyű balesethez riasztották a mentőket, legalább 12 ember meghalt

hirtv.hu

Magyar Hírlap: Örülhetnek a pedagógusok, nagyon komoly tanáribér-emelés jöhet

travelo.hu

Elsüllyedt hajók roncsai bukkantak elő a Tiszából

origo.hu

Ezeket a magyar filmeket ajánlja Janklovics Péter

borsonline.hu

Szörnyű busztragédia történt, minden utas meghalt

borsonline.hu

Hét városból rohantak a tűzoltók Magyarbánhegyesre, hatalmas a baj

life.hu

Monogám kapcsolatban, fogamzásgátlás mellett is lehet hüvelyfertőzésed

További cikkek

FLÖRT

Gáspár Zsolti férjes asszonynak csapta a szelet

Elhivatottság

A Dancing with the Stars kisembere: Akkor is mi leszünk a legnagyobbak!