Évforduló

Korda György meglepő vallomása: A 42 éves házasságunk Klárikán múlt

F.Zs.

2022. június 24. péntek 03:00

Hihetetlen, de a legendás énekespár 42 éve kötött házasságot.

Már 42 éve él boldog házasságban Balázs Klári és Korda György

Balázs Klári és Korda György épp kettesben ülnek a nappaliban, régi képeket nézegetnek, amikor a Bors munkatársa telefonon belezavar az idillbe. A készüléket, mint általában, Klárika veszi fel csilingelő hangon, ő kérdezi meg, hogy milyen ügyben keressük őket… Amikor meghallja a témát, hogy a házassági évfordulójukkal kapcsolatban, a háttérből – az egyébként mostanában ritkán nyilatkozó – Gyuri bácsi is közlékennyé válik. 

Okos és vicces

– Klárikám az egyetlen nő az életemben, és én ezt már negyven évvel ezelőtt is pontosan tudtam! – mondta Korda György, majd így folytatta: – Annak idején azért szerettem bele, mert szép volt, okos, diplomatikus és vicces. Ez utóbbi egyébként a legfontosabb, hiszen humor nélkül semmit sem ér az élet, képtelenség a nehéz időszakokon túllendülni. Ez a hosszú, 42 éve tartó házasság valójában Klárikán múlt. 

Azt vallják, a szórakoztatóiparban duplán számolja az együtt töltött éveket  Fotó: Bors

Voltak nehéz időszakok 

Aki azt mondja, hogy egy házasságban csak öröm és boldogság van, az nyilvánvalóan hazudik – vallja Balázs Klári. Az énekesnő nem is titkolja, hogy nekik is voltak nehéz időszakaik, nem is kevés. 

– A szórakoztatóiparban minden együtt töltött év duplának számít, ebben semmi túlzás nincs – veszi át a szót Balázs Klári. – Mi a színpadon élünk, sok rajongónk van, akik nemcsak a rivaldafényben szerettek volna látni minket, hanem akár a hálószobájukban is… Szóval sok kísértés volt az életünkben. Gyuriért éltek-haltak a nők, és bizony nekem is volt számos megkeresésem sármos férfiaktól, akik szívesen elvittek volna magukkal. Hogy miért nem mentünk mégsem? A titok valószínűleg abban van, hogy nem csak szerelmespár vagyunk Gyurival, de legjobb barátok is. Nem volt az a jóképű férfi vagy csinos nő, amelyikért megérte volna felrúgni azt a betonbiztos szövetséget, ami köztük másodpercek alatt kialakult…

Évtizedek óta vannak ott egymásnak  Fotó: Bors archív

Soha nem akart válni 

Amikor azt kérdeztük a házaspártól, hogy miként tudtak átlendülni a felmerülő problémákon, ismét Klári veszi magához a szót: 

– Gyurikámmal sok ütközési felület volt, és van a mai napig is, de a helyzet az, hogy én nagyon kompromisszumkész vagyok, akár hangnemkeresésben is… Vagyis, ha addig bosszantom, amíg látom, hogy hamarosan robbanni fog, azonnal stílust tudok váltani, és máris rendeződik a helyzet – mondja kacagva az énekesnő, aztán hozzáteszi: – Nem volt mindig minden tökéletes, nem voltunk sosem álompár, de – becsület szavamra mondom – soha, egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy elváljak. A Jósten akarta talán úgy, hogy mindvégig együtt maradjunk. És persze az a végtelen bölcsességem, hogy tudtam, mikor kell félrenézni vagy lenyelni azt, amit éppen kimondanék… Nos, ez a hosszú házasság titka!

 

Korda György erre így reagált: 

– Mert egy jó Klári mindent megbocsájt – nevetett Gyuri bácsi, aki csak ismételni tudta Klárikát: – Ő mindig tudja, hogyan szóljon hozzám és mikor. Ez a tisztelet és odafigyelés egymás iránt a legtöbb, amit adhatunk egymásnak.  

Ezt ne hagyd ki!

Balázs Klári: Megkérdezték, mi az, ami nem tetszik Gyuriban

Ismét összegyűjtöttük a hét legjobb beszólásait.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ősszel elveszítheti mentelmi jogát az erőszakkal vádolt Fekete-Győr András

origo.hu

Putyin bizalmasa elképesztő bejelentést tett

borsonline.hu

„Már csak hónapjai vannak hátra” – fájdalomcsillapítóval kezelték a rákos négygyermekes apát

ripost.hu

Azt pletykálják, valami nagy baj lehet Vitray Tamással: Kiderült az igazság!

hirtv.hu

Horrorbaleset történt: Fiatal férfit fejezett le egy traktor Temes megyében

mindmegette.hu

4+1 isteni uborkasaláta, ami tökéletes köret minden sült hús mellé

life.hu

Így egyél okosan a menstruáció előtti panaszok enyhítése érdekében

borsonline.hu

Fekete Dávid exneje kitálalt: Örültem volna, ha börtönben marad

mindmegette.hu

Még rekord bérért sem talál szakácsot Hosszú Katinka

További cikkek

Koncert

Rúzsa Magdi máris bombaformában van, vékonyabb, mint a szülés előtt volt

Kánikula

Nem lehet máshová nézni: majdnem kibuggyantak Tolvai Reni mellei