Szerelem

Voksán Virág először mutatta meg gyermekei édesapját

Létrehozva: 2022.05.16.

Voksán Virágot rengeteg támadás érte az utóbbi években, miért „titkolja” párja kilétét. A DJ először és utoljára áll kamera elé gyermekei édesapjával, így véget vetve a találgatásoknak is.

Forrás: TV2

Voksán Virág a Drágám, add az életed! vadonatúj szériájában szerepel először nyilvánosan párjával. A DJ gyermekei édesapját soha nem láthatta a közönség, döntésük közös, ennek okáról a Borsnak mesélt.

Nagyon sokszor kértek már föl minket közös fotózásra, egyetlen egy alkalommal tettünk kivételt – kezdte Virág. – Sajnos rengeteg támadás ért engem, biztosan azért nem mutatom meg Lacit, mert nagyon öreg, csúnya, vagy olyan vád is ért, hogy nem is létezik. A párom soha nem akart szerepelni, hiszen neki civil foglalkozása van, és nem is szereti ezt a világot – mondta.

Virágék a műsor korábbi évadait is nézték, így örömmel fogadta a TV2 felkérését.

Beszélgettünk róla, tetszettek a feladatok, amiben mi is szívesen megmérettetnénk magunkat. Amikor idén megkeresett a csatorna, az volt az első gondolatom, egy szuper kikapcsolódás lehetne számunkra. Nem mondom, hogy azonnal igent mondott rá Laci, de kis noszogatás után sikerült rábeszélnem. Végül most az egyszer kivételt tettünk, és a kamerák előtt is mutatkozunk együtt. Egyhamar biztos nem lesz erre újabb példa – jelentette ki Virág, majd hozzátette, számos példa van előttük, ami döntésüket megerősíti.

Nekünk fontos a magánéletünk, szeretnénk magunknak megtartani. Úgy gondoljuk, hogy a túlzott médiaszereplés rossz hatással lehet egy kapcsolatra. Nem egy példát láttunk arra, hogy a sztárvilágban mennyi házasság ment tönkre, akik reflektorfényben élték a mindennapjaikat. Mi ezt nem szeretnénk – mesélte, de azt is elárulta, ezt leszámítva a forgatás minden perce óriási élmény volt számukra.

Voksán Virág és párja
Voksán Virág először mutatta meg szerelmét Fotó: TV2

Szerettük volna a saját határainkat is felfedezni. Imádtuk a licitálós pillanatokat, mert mindig kisebb harcot vívtunk a játékostársainkkal, vicces jelenetek voltak. A párom nagyon komolyan vette a részvételünket, és engem is meglepett a kitartása. Én vele ellentétben sokkal lazább vagyok, de mint ahogy az életben is, itt is tökéletesen együtt tudtunk működni. Végre én is ki tudtam szakadni a monoton édesanya életből, hiszen minden áldott nap ugyanaz a mókuskerék pörög és ismétlődik. Amióta megszületettek a gyerekek, nem voltunk nyaralni, ezt az öt napot kifejezetten felüdülésként éltük meg – mondta érdeklődésünkre.

A kétgyermekes édesanya nyugodt szívvel tudott részt venni a játékban, hiszen 3 és fél éves kisfiát és kétéves kislányát biztonságban tudhatta.

A nagyszülőknek sokat köszönhetünk. Felosztottuk, az egyik gyerekre a párom, a másikra pedig az én szüleim vigyáztak. Egyszerre rendkívül nehéz őket felügyelni, ha tehetjük, igyekszünk őket elszeparálni, mert igazi rosszcsontok. Beni már volt tőlünk hosszabb időt távol, de Vivike még most először, ennek ellenére mindketten jól viselték egy hétig nélkülünk – mesélte.
Virág amióta megszületettek gyerekei, és a pandémia miatt az elmúlt években kevés színpadi munkát vállalt, azonban úgy tűnik, idén több alkalommal visszaáll a lemezjátszók mögé.

Már volt fellépésem, és továbbra is vállalok bulikat, de koránt sem úgy, mint régen. Édesanyaként nem tudom megtenni, hogy heti három alkalommal magára hagyom a családomat. Lesznek különböző fesztiválok, szabadtéri rendezvények, ahol találkozhat velem a közönség. A hajtást már nem bírom. Nagyon vártam, hogy visszatérjek, elmondhatatlanul hiányzott – mondta a csinos DJ.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek