Törés

Otthonában szenvedett súlyos balesetet Oszter Sándor özvegye

Létrehozva: 2022.05.13.

Csütörtök délután Oszter Sándor özvegye, Failoni Donatella kórházba került. Otthonában megbotlott, a fájdalmas esést követően pedig lányát hívta, aki azonnal kocsiba szállt, és érte indult.

Csütörtökök késő délután rakott ki egy sejtelmes fotót közösségi oldalára a legendás színész, Oszter Sándor lánya, Alexandra, mely szerint a székesfehérvári kórházban van. Rengetegen kezdtek el érte aggódni, ám hamarosan kiderült, hogy nem őt, édesanyját érte a baj, aki megbotlott és olyan szerencsétlenül esett el, hogy a vállcsontjából egy kis darabka levált, azaz orvosilag: eltört a válla.

– Egy óvatlan pillanatban elestem, mert megbotlottam valamiben az előszobában. Félhomály volt, nem láttam jól, csak azt vettem észre, hogy elestem. Nem hívtam egyből segítséget, próbáltam egyedül megoldani, majd kicsit később azért szóltam a lányomnak, hogy ez történt. Egyből kocsiba pattant, és rohant hozzám – mesélte megkeresésünkre Donatella, aki Alexandrával együtt ment be a székesfehérvári kórházba. Az orvosok csakhamar megállapították, hogy a dolog nem műthető, így az özvegy levehető rögzítést kapott töréséhez, ami kissé eltartja testétől a sérült területet.

– Négy hétig ebben kell majd járnom, és muszáj minden nap megtornáztatom is. Kontroll után leszünk okosabbak, mikor majd látjuk, mennyi idő van még a teljes gyógyulásig – mesélte Donatella, aki nagy fájdalmakat élt át, azonban nagyon hálás a kórháznak a gyors segítségért, valamint a szakszerű és kedves ellátásért. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek