Zaklatás

Megrázó vallomást tett Nagy Bogi: volt, hogy zaklatták

Soltész Daniella

2022. május 13. péntek 21:00

Nagy Bogi még csak 20 éves, de már olyan tapasztalatok vannak a háta mögött, amikkel kevés vele egykorú lány büszkélkedhet. A fiatal énekesnőt többek között most a Csináljuk a fesztivált! zsűrijében láthatják a nézők. Ám emellett Bogi egy figyelemreméltó kampány arcaként is feltűnik.

20220324 Budapest Csináljuk a fesztivált! szórakoztató zenés műsor felvétele a Duna Televízió stúdiójában. képen: Nagy Bogi énekes zsűri fotó: Knap Zoltán (KZ) (BORS)

Nem csak csodálatos hangú énekesnő, hanem influenszerként is igen komoly munkát végez Nagy Bogi. Különösen fontos számára, hogy az általa elvállalt reklámokkal, kampányokkal a saját generációját tudja megszólítani. Nemrég az Instagramján feltűnt egy kis videó, amivel egy igen fontos ügy mellett áll ki. A reklám célja, hogy felhívja a fiatalok figyelmét, hogy ha az interneten meztelen képet kérnek, igenis lehet nemet mondani.
A generációm számára ez sajnos egy mindennapos probléma, így természetesen elsőként nekik szól ez a felhívás. Amikor felkértek, eszembe sem jutott nemet mondani. Már csak azért sem, mert volt már, hogy én is egy ilyen jellegű zaklatás áldozatává váltam – mesélte lapunk megkeresésére Bogi, aki egyből segítséget kért a szüleitől.
 

Egy nagy beszélgetés során elmagyarázták, hogy nemet kell mondani az ilyesmire. Soha nem szabad elfelejteni, hogy magadat kell tisztelned elsőként!
Bogi nagyon éretten kezelte a helyzetet, ám egy barátnője sajnos belecsúszott abba a hibába, hogy fotót küldött magáról, aminek rossz vége lett. A fiatal énekesnő tudta mit kell tennie.
Természetesen mellette álltam és támogattam lelkileg. Nagyon megviselte, hisz a kisvárosban, ahonnan származom, eléggé elterjedt a történet – mesélte Bogi, aki örül annak, hogy az ő rajongótáborában nincsenek túlkapások sem zaklatások. Véleménye szerint ez többek között azért is lehet, mert csak annyit mutat meg magából, amennyit tényleg szeretne.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Putyin külügyminisztere megnevezte Oroszország szövetségeseit

szoljon.hu

Diana hercegnő tragikus sorsára juthat egy újabb uralkodó! (Videó)

metropol.hu

Telihold van a Skorpió jegyében, ami jót jelent

vg.hu

Hazatérnek az ukrán menekültek

metropol.hu

Berki Mazsi pszichiáterhez jár és nyugtatókat szed, Krisztián édesanyja tartja benne a lelket

hirtv.hu

Álló sorba csapódott egy kamion

szoljon.hu

Így búcsúztatták egykori szerelmei Berki Krisztiánt

mindmegette.hu

Ha így grillezed a marhahúst és a zöldségeket, te leszel a kerti sütögetés mestere!

life.hu

2022-ben is folytatódik a Procter and Gamble erdőtelepítési programja (x)

mindmegette.hu

HA ÍGY GRILLEZED A MARHAHÚST ÉS A ZÖLDSÉGEKET, TE LESZEL A KERTI SÜTÖGETÉS MESTERE! (x)

borsonline.hu

Ezt nem lehet sírás nélkül kibírni: egy tűzcsaphoz kötözve találták meg a kutyát, a kedvenc holmijait egy táskában mellé rakták

borsonline.hu

Most adta ki a riasztást meteorológiai szolgálat: veszélyes, ami jön

További cikkek

Luxuscikkek

Hiába a méregdrága óra és autó, Rácz Jenő állítja: nem gazdag, csak igényes

Emlék

Hosszú idő után nyilvános eseményen jelent meg Benedek Tibor özvegye, Epres Panni - fotók