Távolság

Egyetlen ujjal sem lehet Korda Györgyékhez érni

2022. május 21. szombat 07:00

Gyuri bácsi és Balázs Klári napokon belül útra kel, hiszen kezdetét veszi a 2022-es nyári turnéjuk. A sztárpár mindkét tagja felépült az influenzából, de nagyon kell figyelniük: nehogy megint elkapjanak valamit. Nem is csoda, ha afféle különleges óvintézkedésekkel is védik magukat...

2020930 Budapest Korda György énekes raktárkoncertje képen: Korda György és Balázs Klári énekes fotó: Knap Zoltán (BORS)

Hetek óta másról sem szólnak a hírek, minthogy Balázs Klári és Korda György annyira lebetegedett, hogy ágynak estek, le kellett mondaniuk a fellépéseiket is. A páros vírusos influenzában szenvedett, ami Gyuri bácsinak a mellkasára is ráhúzódott, komoly antibiotikumos kezelésre volt szükség ahhoz, hogy újra formába hozzák az orvosok a 83 éves énekest. 

Készülnek a nagy bulikra

A Bors legfrissebb információi szerint a házaspár immár teljesen felgyógyult, készek arra, hogy eleget tegyenek az összes meghívásuknak, amiből persze nem kevés van...

A Korda György-Balázs Klári duó idén ott lesz az összes komolyabb zenei fesztiválon, találkozhatunk velük városi rendezvényeken, de céges partikon is. 

Hála istennek Gyurikám és én is makk egészségesek vagyunk újra! – lelkendezett Balázs Klári a Borsnak. – Idén is gyönyörű helyeken lépünk színpadra, illetve az ország legnagyobb rendezvényein is: július 15-én az EFOTT-on (Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója), július 22-én Debrecenben a Campus Fesztiválon, augusztus 10-én pedig a Sziget Fesztiválon találkozhatunk a közönségünkkel. Már most kaptunk híreket arról, hogy a koncertjeinkre rohamosan fogynak a jegyek, úgy néz ki, a fizetős bulijainkon is totális telt házzal megyünk, amitől elmondhatatlanul boldogok vagyunk Gyurival! Mi olyan nagyon szeretjük a közönségünket, nem győzünk hálásak lenni, hogy milyen szeretettel fogadnak minket mindenütt. – mondta Balázs Klári.

Készek újra színpadra állni

Szoros kapcsolatban

Az énekesnőtől természetesen azt is megkérdeztük, hogy a Covid utáni időszakban vajon mennyit lazítottak az eddig bevált biztonsági intézkedéseiken, nevezetesen azon, hogy immár fizikailag közel engedik magukhoz a rajongókat, vagy inkább tartják a biztonságos távolságot?

Nos, azt nem tehetjük meg mondjuk egy egyetemi bulin, ahol 10-15 ezer fiatal van egy helyen, hogy ne fotózkodjunk senkivel – válaszolta Balázs Klári. – Arról nem is beszélve, hogy a közönségünkkel mindig is szoros fizikai kapcsolatban vagyunk, voltunk. De kétségtelen, hogy amióta koronavírus járvány volt, kicsit óvatosabbak lettünk – mondta Klári.

A pár továbbra is rendkívül óvatos  Fotó: Knap Zoltán

Fő az óvatosság!

Érthető, hogy a vírusos-járványos idők után, a közönség azon részétől, akik az elfogadhatónál szorosabbra vennék a közelséget az énekes házaspárral, kissé tartózkodnak. A rámenősebbek nem árt, ha tudják, jobb, ha egyetlen ujjal sem érnek Klárika férjéhez.

Igyekszünk úgy megoldani ezt a dolgot, hogy mi is biztonságban érezzük magunkat, és a közönség se érezze azt, hogy esetleg indokolatlan távolságot tartunk – folytatja Klárika. - Vagyis lesz közös szelfi, de csak módjával. Szeretnénk ugyanis még nagyon sokáig koncertezni, ahhoz viszont egészségesnek kell maradunk. 

Ezt ne hagyd ki!

Kemény kritikát kapott Korda György, méghozzá nem akárkitől

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Singh Viki felszedett öt kilót, ezt tűzpiros, csipkés fehérneműben mutogatja - kép

borsonline.hu

Elfajult a szexrabszolgaság, szörnyű dolgot tett a magyar tinédzser

metropol.hu

Magából kikelve ordibált Vilmos herceg, kikerült róla egy videó

hirtv.hu

Hatalmas balesetet szenvedett a magyar csapat a német autópályán

mindmegette.hu

Banán kontra görögdinnye: megdöbbensz, hogy miben mennyi kalória van

hirtv.hu

Kiakadt a magyar édesanya: Ezt üzente drogos szomszédjának

borsonline.hu

Egy TikTok kihívás kedvéért gyújtotta fel magát a 12 éves fiú

life.hu

Így egyél okosan a menstruáció előtti panaszok enyhítése érdekében

borsonline.hu

Rendkívüli közleményt adott ki a TEK a Kis-Dunában elmerült börtönőrökkel kapcsolatban

borsonline.hu

Gyermekükkel a szíve alatt várta haza párja a Kis-Dunában eltűnt kutyakiképzőt

borsonline.hu

Szünetel a vonatközlekedés, borzalmas tragédia történt Üllőnél

További cikkek

Börtön

Interjút adott Fekete Dávid exe: „Az ikrek számára Dávid sajnos idegen”

SZERELEM

Miló Viki újra szerelmes, nem akárki rabolta el a szívét