Boldogság

Hatalmas meglepetés: Térdre ereszkedett Bódi Csabi a felesége előtt

Bors

Létrehozva: 2022.05.11.

Módosítva: 2022.05.11.

Sokan láthatták a TV2 új vetélkedőjében, amikor Bódi Csabi letérdel a felesége elé. Az énekes most elmondta a Borsnak, mit lehet tudni a megható jelenet hátteréről.

Forrás: Bors

Elindult a TV2 televíziós vetélkedője, a Drágám, add az életed!, amelyben láthatjuk Bódi Csabit és feleségét. Gina először állt televíziós műsor kamerái elé.

Izgalommal töltött el a műsor, mert a feleségem eddig soha nem szerepelt. Többször is felkérték már különböző műsorokba, de eddig visszautasította. Most mégis kivételt tett, és nagyon élveztük a forgatás minden percét – kezdte a lapunk megkeresésére.

A műsorvezetők, Till Attila és Köllő Babett meg is kérdezték Ginát, hogy miért tett kivételt a műsor kedvéért.

Az az igazság, hogy ez az egyik kedvenc műsorom, és azt mondtam, ha egyszer felkérnek minket, akkor ez lesz az első – mondta mosolyogva a műsorban Gina.

A hétfői adásban, amikor behívták őket, Csabi egyből letérdelt és a karikagyűrűt ismét felhúzta felesége ujjára. A képet Csabi a Facebook-oldalára is feltöltötte, s azt írta alá: „Ha ciki, ha nem, én megtettem.” A Borsnak most elmondta: ezzel a gesztussal szerette volna kifejezni szerelmét felesége, két gyermekük édesanyja iránt.

Most volt a 15. házassági évfordulónk, és ennek alkalmából térdeltem le a feleségem elé. Korábban, amikor megkértem a kezét, az nem ez a hagyományos leánykérés volt. Most, a jubileumra így szerettem volna kifejezni a mai napig tartó szerelmemet felé. Véleményem szerint egy kapcsolat működéséhez elengedhetetlen az őszinteség, a tisztelet, a türelem és az önfeláldozás – mesélte Csabi, aki a feleségével hisz a sírig tartó szerelemben.

Korábban azt is elmondták lapunknak: fontosnak tartják, hogy az ember úgy fogadja el a másikat, ahogy van és ne akarja drasztikus változásokra kényszeríteni és mindkettőjüknek a másik érdekeit kell nézni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek