Szakítás

Durva részletek a szakításról: Szabó Zsófi édesanyjával is torkaszakadtából ordított Tusup

Létrehozva: 2022.05.25.

A Bors birtokába jutott információk szerint amikor a veszekedés hevében az úszóedző bezárta a színésznőt a szobába, Zsófi az édesanyját hívta, aki a helyszínre is sietett. Az asszonyt meglátva Shane még nagyobb haragra gerjedt, és megindult a nő felé...

Vannak családok, ahol mindennapos a tányérdobálás és a kiabálás, Szabó Zsófi azonban nem ilyen környezetből jött. A híres édesapja, Szabó Gyula és annak második felesége, Zsófi édesanyja, Pálma asszony harmóniában éltek, egy hangos szó sem hagyta el soha a torkukat. Szeretetben és tiszteletben teltek a mindennapjaik, talán ezért is volt sokkoló a színésznő számára, amikor először szembesült Shane Tusup egy másik személyiségével. Azzal, amelyik a haragot képtelen kezelni, amelyik a konfliktust fizikai erővel és decibelekkel kívánja megoldani, és ráadásul ezt teljes kontrollvesztés kíséretében teszi.

Úgy tűnt minden rendben van 

Mint arról a Bors elsőként beszámolt, Szabó Zsófi és Shane Tusup között a múlt héten robbant ki egy heves vita, ami odáig fajult, hogy Zsófi a rendőrséget akarta hívni. Pedig előtte pár nappal még úgy tűnt, a páros körül minden a legnagyobb rendben van. A romantika csak úgy áradt az Instagram posztjaikból, a két hónappal ezelőtti monacói eljegyzés után nyilvánosan üzengettek egymásnak a közösségi oldalon, de még a nagy balhét előtti napokon sem utalt semmi jel arra, hogy valami nem stimmel. 

Aztán robbant a szikra. Shane az utolsó veszekedésükkor teljesen begőzölt, őrjöngött, majd rázárta az ajtót Zsófira, aki emiatt pánikrohamot kapott. A balhé odáig fajult, hogy a színésznő már a rendőrséggel fenyegetőzött, valószínű ez a pont lehetett az, amitől az úszóedző visszatérhetett a valóságba és valamennyire lenyugodott. Csak ezért nem lett hatósági ügy és botrány az esetből. Lapunk friss információi szerint egyébként nem csak ketten voltak részesei a balhénak, egy ponton megjelent Zsófi édesanyja is a helyszínen.

Kevésen múlt, hogy nem ment neki Zsófi anyukájának 

A részletekről egy, a családhoz közelálló forrásunk számolt be: 

– Zsófi mielőtt a rendőrséget tárcsázta volna, a végső elkeseredésében az édesanyját hívta fel a bezárt szobából, hogy segítsen rajta – mondta a Borsnak egy névtelenséget kérő informátor – Pálma asszony a helyszínre is sietett, akit, amikor meglátott Shane, még dühösebb lett. Elkezdett futni az anyósjelöltje felé, őrjöngve, torkaszakadtából ordítva. Olyan vehemensen, hogy Pálma asszony nem lehetett biztos benne, hogy meg fog állni…. De szerencsére az utolsó pillanatban megállt. Mindez a ház előtt történt, több szomszéd is láthatta – magyarázta az informátor.
 

Shane nem érzi a történet súlyát?

A kedélyek azóta látszólag lenyugodtak, Zsófi a jegygyűrűje nélkül tért vissza a munka világába, feltűnően kihívó ruhákban üzeni a világnak, hogy jól van, túl van Shane-en. Az úszóedző azonban egy egészen más valóságsíkon mozog. Úgy gondolja, hogy a tette nem több mint egy átlagos nézeteltérés, így nincs is akadálya annak, hogy megbocsássanak neki. Üzenetekkel, hatalmas virágcsokrokkal ostromolja, legalábbis szeretné ostromolni Zsófit. 

A hírek szerint azonban a színésznő lelki szemei előtt még mindig lángolva ég a botrány miatt kigyulladt vörös lámpa, ami arra figyelmezteti, hogy élete legnagyobb baklövését követné el, ha összekötné az életét egy olyan emberrel, akiről a volt felesége, Hosszú Katinka háromszoros Olimpiai-bajnok is így nyilatkozik: ”Olyan emberre nehéz felnézni, aki nem tudja kontrollálni az indulatait.” 

Kerestük az ügyben Szabó Zsófi édesanyját, Pálma asszonyt is, de sajnos lapzártánkig nem reagált a megkereséseinkre. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek