Bizarr

A vécén ülve vallottak szerelmet a magyar énekesnőnek

Létrehozva: 2022.05.03.

Az énekesnő jelenleg nem nyitott egy párkapcsolatra.

Forrás: YouTube

Agárdi Szilvi egy éve teljesen megvakult. Ahogy korábban a Bors is megírta az énekesnőt elhagyták a barátok, nagyon kevés ember maradt a segítségére.

Miután teljesen megvakultam, elmaradoztak a hívások, de igaz, a koronavírus miatt sem nagyon lehetett programokat szervezni. Persze, az életem teljesen megváltozott: egyedül nem tudtam közlekedni, el kellett kezdenem vakosan élni, mindenhez segítségre volt szükségem és szépen lemorzsolódtak a barátságok. Alig maradt valaki mellettem, de ezt elfogadom, sopánkodni nem volt időm, hiszen a saját, megváltozott élethelyzetemre kellett koncentrálnom – mesélte korábban lapunknak Szilvi, aki most a Palikék Világa by Manna Hová Tűnt? című műsorában vendégeskedett. 

Az énekesnő többek között arról is mesélt, hogyan éli meg, hogy a rajongó férfiak hada viszont mellette maradt. 

A fiúk mindig udvarolnának, küldenek üzeneteket és fényképeket, de azzal nem tudok mit kezdeni. Most az a legújabb heppjük, hogy hangüzeneteket küldenek. Volt egy olyan férfi, aki miközben beszélt, szólt a templomi harang – emlékezett vissza Szilvi, akinek nem ez volt a legextrémebb esete. 

Olyan is, aki azt mondta, hogy ne haragudj, itt ülök a vécén, de késztetést érzek, hogy beszéljek neked, mert annyira tetszik, amit csinálsz

 – mondta az énekesnő, aki most egyáltalán nem nyitott egy kapcsolatra. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek