Klón

Így fest a sztárcsemete, anyja, Katie Holmes szakasztott mása

Bors

2022. április 20. szerda 12:30

Suri Cruise lassan felnőtté cseperedik, a napokban ünnepelte 16. születésnapját.

Forrás: AFP

Suri Cruise friss fotót elnézve akár újra is lehetne forgatni az ezredforduló egyik sikersorozatát, amin tinédzserek hada nőtt fel, s tudott azonosulni a fiktív kisváros négy fiataljának konfliktusaival tűzdelt életével. Az egykoron, a Dawson és a haverok Joey-ját, 6 évadon és 128 részen keresztül alakító Katie Holmes és a sztár, Tom Cruise kislányaként született Suri ugyanis anyja szakasztott mása.

Katiet és Surit, 2022. március 6-án egy tetováló szalonban kapták lencsevégre New Yorkban.Fotó: TheImageDirect.com / Northfoto

Mintha klónozták volna

Suri Cruise 2006. április 18-án született, vagyis a napokban ünnepelte 16. születésnapját. Katie Holmes és Tom Cruise házassága nem tartott hosszan, 6 év után úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják, 2012 nyarán kimondták a válást, ami nem volt zökkenőmentes. Ahogyan minden gyermeknek, voltak a kis Surinak olyan időszakai, amikor édesapjára hasonlított jobban, de ahogyan egyre idősebb lesz, szinte egy az egyben úgy néz ki, mint Katie a tini-sorozat idejében. 

Bár akkor Holmes 20 éves volt, most, 16 évesen Suri már szinte le sem tagadhatná édesanyját, akivel nagyon szoros a kapcsolatuk, Suri állítólag egészen kicsi kora óta szeret összeöltözni az anyukájával. Egy közeli ismerősük nemrég azt mesélte a Us Weekly újságírójának, hogy szülei válása még erősebbé tette a kettejük között lévő köteléket. Katie Holmes repes a boldogságtól, amikor kislányáról nyilatkozik, nevelési elveiről pedig elárulta, hogy szeretné, ha Suri minél jobban megismerné saját magát, és öntudatos, erős, magabiztos felnőtt válna belőle.

Fotó: TheImageDirect.com / Northfoto

Sülve-főve együtt vannak

Suri Cruise New Yorkban él az anyukájával, akivel gyakran mutatkoznak együtt. Nemcsak sétálni, vásárolgatni vagy edzeni járnak közösen, hanem együtt önkénteskednek is. Surinak hosszú, gesztenyebarna haja van, már majdnem olyan magas, mint Katie Holmes, sportosan öltözködik (imád farmert és tornacipőt viselni) és sosem sminkeli magát. Pont úgy fest most, mint amikor először láttuk képernyőn az anyukáját Joey Potterként. 

Suri olyan, mintha Katie kicsinyített mása lenne, az egyezőség azonban nem csak a külsejükre vonatkozik: személyiségük is nagyon hasonló, épp ezért szinte olvasnak egymás gondolataiban és szavak nélkül is megértik egymást. Ráadásul sosem tett semmi olyat, amivel magára vonta volna mások rosszalló tekintetét, olyannyira, hogy Hollywood egyik legjobban nevelt és legkedvesebb sztárcsemetéjének tartják. Hiába híresek és tehetősek a szülei, szerény és visszafogott.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ez az állvány egyszerre tölti a mobilt, az órát és a fülhallgatót

feol.hu

Tragikus fordulat a huszonéves fiatalok életét követelő bicskei karambolban

borsonline.hu

Döbbenetes pletykák keltek szárnyra, lebukott Tóth Andi eltitkolt szerelme?

vg.hu

Lekerült A besúgó című sorozat és több más tartalom is az HBO Maxról

ripost.hu

Hat megyére adtak ki riasztást: ekkor érkezhet az enyhítő eső

hirtv.hu

Vőlegénye jelentette be: Tragikus hirtelenséggel elhunyt a tinisztár

metropol.hu

Vele csókolózott Shane Tusup a fővárosi éjszakában

travelo.hu

Veszélyes időjárási jelenség lesz ma a Balaton déli partján

travelo.hu

HORVÁTORSZÁG TELE VAN TERMÉSZETTEL…(x)

borsonline.hu

Kiderült, Shane Tusup valóvilágos szőkeséget csókolt az éjszakában

borsonline.hu

Kettős tragédia történt Fejér megyében, azonnal szörnyethalt két ember

borsonline.hu

Megrázó részletek a kórházból: ez vár most a budapesti házomlásban megsérült táncosra

További cikkek

Videó

Pataki Ági elárulta: Ő maga is félt, amikor felvállalta ősz haját

Kötekedés

Parázs vita alakult ki az Exatlon Hungary Bajnokának dögös fotója miatt