Hódító

Tévében keresi a szerelmet: Árpa Attila szakított 19 évvel fiatalabb barátnőjével

2022. április 22. péntek 03:30

Sajtóhírek szerint az Argo rendezője lesz a hamarosan induló A Nagy Ő című műsor férfiszereplője. A hírt még nem erősítették meg a TV2-től, de Árpa akár el is vállalhat egy ilyen szerepet, hiszen úgy tudjuk, nemrégiben szakított a nála 19 évvel fiatalabb barátnőjével.

Forrás: Instagram

Derült égből villámcsapásként robbant csütörtökön a hír: a TV2 újra elindítja A Nagy Ő című műsorát, melynek főszereplője a pletykák szerint Árpa Attila lehet. 

A választás nem csak azért szokatlan, mert az előző szériák főszereplői, Noszály Sándor és Tóth Dávid sokkal fiatalabbak voltak, amikor ebben a műsorban szerepeltek, Sándor 31, míg Dávid 36, Árpa Attila viszont betöltötte az 50-et idén, de azért is mert a színészről mindenki úgy tudta, hogy boldog párkapcsolatban él Czakó Alexandra színésznővel. A páros egy héttel ezelőtt még együtt szerepelt egy tévéinterjúban, ahol látszólag minden rendben volt köztük, nem volt jele annak, hogy probléma lenne… Látszólag. 

Lapinformációk szerint Árpa Attila és a nála 19 évvel fiatalabb kedvese között már egy jó ideje elkezdett megromlani a viszony, ezt támasztja alá az is, hogy a színész már tárgyalásokba kezdhetett a TV2-vel a műsorral kapcsolatban. 

A megbeszéléseken pedig azzal a tudattal kellett részt vennie, hogy tudta: meg kell felelnie a legfontosabb kritériumnak, nem lehet párja. 

A Nagy Ő című műsort ugyanis csakis olyan férfi vállalhatja el, aki magányos farkas, legalább húsz hölgy versenyez majd a figyelméért és végül a szívéért. 
A Bors a TV2-t is megkereste az ügy kapcsán, ám a csatorna nem erősítette meg Árpa Attila szereplését. „Ahogy Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója korábban már bejelentette, a Nagy Ő-nek akkor lesz folytatása, ha megtaláljuk rá a megfelelő főszereplőt. Több lehetséges jelölttel is egyeztet a csatorna, köztük van Árpa Attila is” – válaszolták újságírónknak.

Valóra vált álom volt

Alexandra és Attila egy szerepválogatáson pillantották meg egymást, és azonnal egymásba szerettek. Illetve, Alexandra egy kicsit hamarabb: 15 évesen látta először Árpa Attilát a tévében, és azonnal azt érezte, hogy ő lenne a tökéletes férfi számára. 16 évvel később pedig valóra vált az álma. Sajnos, csak pár évre…

Nárcisztikus személyiség

Árpa Attila 2020-ban közölte a nagyvilággal, hogy diagnosztizált nárcisztikus pszichopata. A színész szerint fontos volt beszélnie erről, hiszen az őszinteség segít neki abban, hogy kordában tartsa a sokszor kirobbanó érzelmeit.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Egy faházba költözött a gyerekeivel Pásztor Anna

origo.hu

Ők az Onlyfans legújabb meztelen sztárjai - galéria

borsonline.hu

Zsidró Tamás: Ettől a szerelemtől újra tinédzsernek érzem magam

hirtv.hu

Karácsony Gergely erőszakos megmozdulást vizionált

sport.mandiner.hu

Csisztu Zsuzsa (Mandiner): Bartus László múltkor gyerekeket rasszistázott, most „fajelméletezett” – szerinte ez a sport

origo.hu

Rengeteg meztelen lány és fiú egy furcsa valóságshow-ban - fotók

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. augusztus 14.: a Skorpiót megsegítik az égiek, a Vízöntő biztos a dolgában

borsonline.hu

Megszólalt a szakértő a Borsnak: Még életben lehet a rejtélyesen eltűnt inárcsi nő

borsonline.hu

Nem ismerte fel a szórakozóhelyen, saját diákja ejtette teherbe a fiatal tanárnőt

life.hu

Scitec Muscle Beach: Egy fesztivál, amit körbeleng a kitartás és az erő (x)

borsonline.hu

A világ legjobb fáradtsága: Itt a friss fotó Nádai Anikóék kisfiáról

További cikkek

Életút

Balázs Klári: Büszke hetvenes vagyok!

Gyilkosság

Fellebbezett VV Fanni feltételezett gyilkosa, még egy évig reménykedhet, hogy szabadul