Megxit

Két perc miatt döntött úgy Meghan Markle és Harry herceg, hogy hátat fordítanak a királyi családnak

Létrehozva: 2022.02.02.

Végre kiderült, mi lehetett a valódi indoka annak, hogy Meghan Markle és Harry herceg egyik napról a másikra faképnél hagyta a brit királyi udvart.

Noha látszott a páron, hogy nem lesznek a brit uralkodócsalád tradicionális tagjai, mindenkit megdöbbentett, hogy 2020. elején Harry herceg és felesége, Meghan Markle bejelentette: otthagyják II. Erzsébetet, és a saját talpukra állnak, ezentúl nem a királyi udvart fogják képviselni, hanem saját maguk nevében szólalnak fel azokért az ügyekért, amikért ők szeretnének. A szociálisan érzékeny házaspár kihátrálása az uralkodórétegből közel példa nélküli húzás volt, a mögötte húzódó miértek pedig máig szóbeszéd tárgyát képezik.

Christine Ross, a királyi család szakértője tudni véli, melyik lehetett az a pillanat, pontosabban rövidke két perc, amikor Meghan és férje eldöntötte: nem arra az életre vágynak, amit élnek, és változtatniuk kell. Rossz úgy véli, ez a fordulópont a pár 2019-es afrikai utazása alatt történt. Ez volt az első út, amit már közösen tettek, mint II. Erzsébet képviselői, Fokvárosban pedig a kötelező programjaik közt egyszer csak belefutottak egy fiatalokból álló tánccsoportba az utcán, a hercegné pedig spontán csatlakozott hozzájuk, és láthatóan jól érezte magát. Felszabadultnak.

Meghan felszabadult táncba kezdett, felrúgva minden protokollt Fotó: AFP

– Visszatekintve ez lehetett az a pont, amikor elhatározták, hogy nem akarnak többé ezek a csillogó hercegi pár lenni. Emberközelibb életre vágytak, táncolni a gyerekekkel, találkozni a közemberekkel – magyarázta a szakértő.

A pár úgy érezte: a királynőt képviselve nem lehetne részük túl sűrűn ilyen pillanatokban Fotó: AFP

(Via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek