Búcsú

Nem akarják Andy Vajna közelébe temetni Damu Rolandot

Létrehozva: 2022.01.29.

Még mindig nem helyezték végső nyugalomra az egy hónapja elhunyt Damu Rolandot.

Roland hiába vágyott az ikrek társaságára

Forrás: Bors

A színész unokatestvére szerint a Fiumei úti sírkert művészparcellája betelt és megfelelő engedélyek sincsenek, de a Blikk úgy tudja, Damu Roland családja hallani sem akart arról, hogy oda temessék gyermeküket.

A család és a barátok nem tartották volna ízlésesnek, ha Andy Vajna közelében helyeznék végső nyugalomra Rolandot, ebben nagyon sokan egyetértettünk. Ezért is esett a választás egy másik fővárosi temető művészparcellájára, ahol már minden készen állt. Éva néniék azonban úgy döntöttek, átveszik az irányítást, bár felettébb furcsa, hogy azóta sincs konkrét időpont a búcsúztatóra – mondta a lapnak a színész barátja, Szilágyi Zsolt. Mint ismert, Damu Roland több éven át egy párt alkotott Andy Vajna későbbi özvegyével, Tímeával.

Állítólag egyébként egy másik fővárosi temető művészparcellájában már bő egy hete békében nyugodhatna Damu. A temetésre azonban nem került sor.

Felháborító, hogy miért nem intézték még el a temetést! Roli barátja, Zsolt már mindent elrendezett, már egy hete túllennénk az egészen. Szép szertartás után, olyan gyönyörű sírkő alatt nyugodhatna a fiam, amilyet megérdemelt volna. Ha Éváék intézik a temetést, talán el sem megyek, mert méltatlan, hogy éppen a fiam búcsúztatóján legyen konfliktus, az azonban vérlázító, hogy végső búcsút sem tudok venni Rolandtól. Ha rajtam múlna, már rég eltemettem volna a fiamat" – fakadt ki a színész édesapja, Damu Rudolf.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek