Dráma

Az intenzíven kötöttem ki – Kis híján végzett egy ártalmatlannak tűnő vacsora a magyar énekesnővel

2022. január 18. kedd 07:30

Napok óta zabkásán és gyógyteán él Marcellina, aki egy ártalmatlannak tűnő vacsora után kapott súlyos allergiás rohamot. Nem ez az első alkalom, hogy a koriander elbánt vele, első alkalommal kórházban kötött ki.

Súlyos allergia keseríti meg Marcellina mindennapjait. A szaxofonos-énekesnő már egy hete az ágyat nyomja, annyira legyengült, miután egy kellemes vacsora után kiderült, hogy az étel jóval több koriandert tartalmazott annál, amennyit a szervezete tolerálni tudott. Marcellina ugyanis annyira allergiás az ősidők óta használt fűszerre, hogy rohamot kapott, és még mindig nagyon gyengének érzi magát. 

– Az az igazság, hogy évtizedekkel ezelőtt már meggyűlt a bajom a korianderrel, de nem gondoltam volna, hogy megismétlődhet ez a rémálom. Annak idején Budapesten, a Jókai téren vacsoráztam az akkori udvarlómmal, egy újonnan nyílt, nívós, elegáns kínai étteremben. Jócskán volt koriander az ételben, de nagyon jót ettünk! Hazafelé viszont már mindketten éreztük, hogy óriási gáz van, teljes csendben ültünk a kocsiban. Miután hazaértünk, ő berohant a lenti vécébe, én a föntibe. Ő viszonylag jól átvészelte, én már jóval kevésbé. Olyan rosszul lettem, hogy elájultam a vécében, és végül az intenzíven kötöttem ki. Most egy ugyanilyen rosszullét történt, szó szerint azt hittem, hogy belehalok, megint leestem a vécéről, meg is rándult a derekam, azóta alig tudok mozogni –  mesélte a Borsnak Marcellina, aki bár megdöbbent az újabb rohamon, most úgy döntött, nem fordul orvoshoz. Inkább szigorú diétát követ, zabkását és krumplipürét eszik, és literszámra issza a háromféle gyógyteát, hogy jobb legyen a gyomra. Bármennyire is rosszul volt, vasárnap még bevállalt egy forgatást.

– A mi szakmánk ilyen. Sok fesztivál volt, amin úgy vettem részt, hogy alig éltem, de a közönség semmit sem vett észre a dologból. Végig tapsoltak, én meg utána összeestem a takarásban. Vasárnap is hasonlóképp éreztem magam – árulta el a szaxofonos-énekesnő.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ezzel az egyszerű trükkel megszüntethető a lefolyók bűze

metropol.hu

Itt a bejelentés: ekkor és itt temetik el Berki Kriszitánt

borsonline.hu

Oszvald Marika: Kitartóan küzdött a lányom, hogy édesanya lehessen

vg.hu

Megnyílt az út a fekete-tengeri földgázkitermelés előtt

metropol.hu

Brutális lehűlés jön, de van még egy nagyon rossz hírünk

hirtv.hu

Sosem látott világválság jön 2022-ben? - VIDEÓ

baon.hu

Belebetegedett a botrányba Solti Ádám szeretője

borsonline.hu

Addig erőszakolta nevelt lányát nap, mint nap, míg nagykorú nem lett

borsonline.hu

Részegnek gondolták barátai a magyar férfit – Sokkoló, amit a mentősök közöltek velük

borsonline.hu

Megfagyott a levegő a stúdióban: Hajdú Péter kamerák előtt olvasta fel, a túlvilágról kapott üzenetet

További cikkek

Gyász

Most közölte a legenda lánya: Édesapám feladta a harcot

Tragédia

Órákkal műtétje után meghalt a színésznő, családja közleményt adott ki