Válás

Azt pletykálják, egy harmadik miatt válik Kulcsár Edina és Csuti

2022. január 17. hétfő 05:30

A látszólag tökéletes házasságban élő páros az Instagram oldalán jelentette be, hogy különválnak az útjaik. Bár a szóbeszéd szerint van harmadik fél, akinek az érkezése véget vetett a kapcsolatnak, a házaspár ezt kategorikusan cáfolja.

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

Bár rendszeresen felhívják az internetezők figyelmét a szakemberek arra, hogy ne higgyünk el mindent, amit az interneten látunk, mégis hajlamos az egyszerű közösségi oldal felhasználó irigykedve nézni a látszólag tökéletes megjelenésű celebek csillogó életét. 

A színlelt boldogságra tökéletes példa Kulcsár Edina és Szabó András Csuti története. A szépségkirálynő és a sikeres vállalkozó hosszú évek alatt egy gyönyörű mesét alkotott az Instagramon arról, hogy nekik milyen tökéletes az életük. Még a házasságuk utolsó – most már tudjuk, hogy problémás évében is – szebbnél szebb helyszíneken fotózkodtak ölelkezve, tökéletes összhang látszott köztük, senkiben nem merült fel, hogy valami gond lehet a házasságukkal. 

A lufi tavaly ősszel az RTL Klubon futó Nyerő Páros című realityben pukkadt ki, amikor kikotyogták, hogy válságban van a kapcsolat. Akkor azt nyilatkozták, hogy azért is vállalták el a műsorban való szereplést, mert az egyfajta terápia lehet számukra… A próbálkozásuk kudarcba fulladt, a házasságuk a hétvégén végleg zátonyra futott. 

Edina és Csuti egyszerre jelentettek meg egy közleményt az Instagram oldalaikon, melyben közölték a nagyvilággal, hogy bár mindent megpróbáltak az elmúlt egy évben, nem tudják megmenteni a házasságukat, hat év után külön utakon folytatják. Csuti a válást egyébként azzal indokolta hogy ”mindkettőnknek más a szeretetnyelve” – de, hogy ez pontosan mit jelent, azt aligha tudja valaki értelmezni. 

Az elmúlt hetekben egyre gyakrabban lehetett pletykákat hallani a sztárcsalád felől, sokan tudni vélik, hogy Edina már egy másik, nála pár évvel fiatalabb férfi oldalán keresi a boldogságot és, hogy Csuti sem tölti magányosan az éjszakákat, de azt a házaspár ezt cáfolta. 

”Nincs harmadik fél, már nem működött jól a kapcsolatunk” – nyilatkozta Csuti. 

Kerestük az ügyben Kulcsár Edina sajtókapcsolatokkal foglalkozó menedzserét, írásban kértünk válaszokat arra, hogy valóban nem volt harmadik fél, hogy hivatalosan beadták-e már a válópert, illetve hogy mi lesz a válás után a két közös gyermekükkel. Azt a választ kaptuk, hogy Kulcsár Edina nem kíván nyilatkozni e témában.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Stohl Luca hosszú sms-ben könyörgött, hogy a TV2 hírosztályán politikai műsort vezethessen

borsonline.hu

Lebukott a válogatott focista, nemi erőszak miatt tartóztatták le

borsonline.hu

Megfagyott a levegő a szülőszobában, az orvosok sem hittek a szemüknek

mandiner.hu

Jelentősen drágul a nyaralás, de könnyebb lesz bejutni Horvátországba

ripost.hu

Fotó a temetőből, így néz ki az olimpiai bajnok sírja

origo.hu

Szabó Zsófi kézen állva próbált terpeszteni, de nem sikerült valami jól - videó

lakaskultura.hu

Így lesz a sötétből világos: növeld a természetes fény mennyiségét a konyhádban!

life.hu

Cikluszavar: ilyenkor kell orvoshoz fordulni

borsonline.hu

Rohantak a tűzoltók a IX. kerületbe, akkora baleset történt

mindmegette.hu

Ha ilyet vettél meg ne edd! Szívritmuszavart okozhat ez a chips

További cikkek

Válasz

MC Hawer reagált a vádakra: Nem követtem el bűncselekményt

Koncert

Rúzsa Magdi máris bombaformában van, vékonyabb, mint a szülés előtt volt