Veszteség

Milliós veszteség érte Bódi Csabit

2021. december 31. péntek 07:00

Bódi Csabinak az eredeti hétből csupán egyetlen fellépése maradt az év utolsó napjára. Nem ő az egyetlen hazai sztár, aki súlyos bevételektől esik el a járvány miatt, miután a szervezők sorra mondták vissza a szilveszteri felkéréseket.

20200917 Budapest Raktárkoncert Bódi Csabi Fotó: Czerkl Gábor (CZ) Bors

A Bors által megkérdezett előadók túlnyomó többsége arról számolt be lapunknak, hogy a koncertszervezők és a rendezvények helyszíneinek tulajdonosai sorra mondják vissza az újévi partikat a világjárvány miatt. Ez hatalmas bevételkiesést jelent a sztároknak. A felkapott előadók az év többi időszakában több százezer forintot is kapnak egy-egy fellépésért, ez az összeg az esztendő utolsó napjaiban a sokszorosára emelkedik, így milliós tételektől esnek el a sztárok.

 

Bódi Csabi nehéz időszakot tudhat maga mögött, az év első felében minden félretett pénzüket kénytelenek voltak felélni. Hatalmas megnyugvást jelentett a számára, hogy idén tele volt a naptára fellépésekkel, megesett, hogy egyetlen nap alatt akár kilenc különböző helyszínen gondoskodott a jó hangulatról. Bár decemberben több időpontot is beírt a naptárába, már a hónap elején kapott olyan telefonhívásokat, amik előrevetítették a bajt

Ez nagy érvágás nekem, hiszen ebből élek. Szilveszterkor lett volna hét buli, amiből hatot lemondtak. Már csak egyetlen egy van beírva, de mivel nem szeretném a rajongókat cserben hagyni, ezért azt becsületből megtartom – mondta csalódottan az énekes, ám nem ő az egyetlen, aki így érez.

 

Kefir, a V-tech énekese lapunk megkeresésére elmondta, hogy eddigi pályafutása alatt még soha nem volt arra példa, hogy ne egy bulin lépjen át az újévbe.

Egyszerűen idén nem volt felkérésem. Nem haboztam, kihasználtam az alkalmat és elutaztam egy közeli országba pihenni. Az elmúlt 24 év alatt még nem volt olyan karácsonyom és szilveszterem, amit külföldön tudtam tölteni – mondta az énekes, s hozzátette: nem utazott túl messzire, ha netán mégis meghívnák valahova fellépni.

Nem mentem messzire, hogy ha valami még realizálódik, akkor hazautazhassak, de erre nem látok sok esélyt, mert mindenki nagyon fél a vírushelyzettől – fejezte be gondolatait Kefir.

Fotó: Bors

Mára Krisztián, ismert retro előadók koncertszervezője lapunknak megerősítette, hogy valóban kevés felkérés érkezik az előadókhoz és érezhetően egyre kevesebb bulit rendeznek. Ahogy Krisztián mondja, az énekesek, zenészek megkeresései szinte megfeleződtek az elmúlt évekhez képest. Ennek oka, hogy mindenki aggódik amiatt, hogy megfertőződik a koronavírussal, hiszen a viszontagságos téli időjárás miatt főképp csak beltéri partikat lehet szervezni.

Régen 6-8 helyre mentek a sztárok szilveszterkor fellépni, most akinek egy-két felkérése van, az összeteheti a két kezét – fűzte hozzá a koncertszervező.

Fotó: Knap Zoltán

Otthon koccintanak Kordáék

 

Korda György és Balázs Klári egyetlen szilveszteri fellépést sem vállaltak.

Egy kicsit féltünk, mert szilveszterkor nem lehet kontrollálni az embereket és tartok attól, hogy elkapom a vírust – magyarázta az énekes, aki Klárikával együtt otthon koccint majd az újévre.

 

 

 

 

 

További cikkek

SZERELEM

Csuti: Együtt gyakoroltuk ezt a dalt, csak nem tudtam, hogy rólam szól

Bizarr

Eddig használt bugyikat árult, de most még meredekebb területre merészkedett Rebekka

Ez is érdekelhet

origo.hu

Így búcsúztak gyermekei Csollány Szilvesztertől

borsonline.hu

Hiába rohantak a mentők: Már nem tudtak segíteni a gyalogoson Nagysápon

life.hu

Csollány Szilveszter kifutott az időből: ez a beavatkozás megmenthette volna az életét

hirtv.hu

Orvosi oxigén fokozhatta a fővárosi kórháztüzet – Miután magához tért a beteg, azonnal cigarettára gyújtott

bama.hu

Lángra kapott egy társasház födémje Pécsen

nemzetisport.hu

NBA: 16 239 meccsre egy ilyen csoda jutott; most újra – videó!

origo.hu

Az ország, ahol annyira drága a sertéshús, hogy inkább krokodilt esznek

life.hu

Szívszorító felvétel! Utolsó tévés szereplése idején már az életéért küzdött Csollány Szilveszter

vg.hu

Már tesztelik a Pfizer omikron elleni oltását, de csak az 55 év alattiaknak ajánlják

life.hu

Horváth Gréta nem titkolja tovább: nyíltan vallott a betegségéről

origo.hu

Márki-Zay legújabb megdöbbentő botránya: "fogyatékos", így próbált gyalázkodni