Celeb

Rapperek izzítják be a budapesti kéziarénát

Bors

2021. december 8. szerda 17:15

<p>Szűk egy hónappal a férfi kézilabda Európa-bajnokság rajtja előtt, december 16-án a torna hazai szervezőbizottsága nagyszabású teszteseményt rendez a budapesti kézilabda arénában. </p> <p></p>

Az eseményen fellép a Punnany Massif, részt vesznek rajta a magyar kézilabdasport elmúlt évtizedeinek meghatározó szereplői, valamint a Kabalák csatáján is újra szurkolhat a közönség. A jegyek eladásából befolyó összeget a szervezők a közmédia Jónak lenni jó! adománygyűjtő kampányának ajánlják fel.

A könnyűzenei koncerttel, All-Star mérkőzéssel, szurkolói aktivitásokkal zajló egész estés program megrendezését több cél és szándék hívta életre.

Szeretnénk, ha az Európa-bajnokság minél biztonságosabban és zökkenőmentesebben zajlana, különösen tekintettel igaz ez sportágunk új ékszerdobozának, az Eb központi helyszínének, a budapesti kézilabda aréna eseményeire

– mondta a rendezvényről Kovács Barbara, az EHB 2022 Kft. ügyvezető igazgatója. – Nagy kihívás egy ekkora létesítményt szolgálatba állítani, így a bevett protokoll és az Európai Kézilabda Szövetség elvárásainak megfelelően minden helyszínen teszteseményt kell szerveznünk, ahol modelleznünk kell a szurkolók érkezését, beengedését, a csarnokon belül történő mozgásukat, valamint az ott zajló események technikai működését. Úgy gondoltuk, legyen ez a főpróba egy kicsit színesebb, élménygazdagabb, így kiegészítő programokat szerveztünk. Természetesen az aktuális járványügyi szabályokat betartva rendezzük meg az eseményt, hogy mindenki biztonságos körülmények között érezhesse jól magát a budapesti kézilabda arénában. Örülünk annak, hogy segíthetünk is a rendezvénnyel, csatlakozunk a közmédia Jónak lenni jó! adománygyűjtő kampányához, amelynek idei kedvezményezettje a Regőczi István Alapítvány" 

A tervezett program

16:00 – Kapunyitás

17:30 – Felvezetés, a Magyar Kézilabda Hírességek Csarnoka tagjainak beiktatása, Kabalák csatája

18:30 – Punnany Massif koncertshow

19:15 – Női All-Star ügyességi verseny

19:30 – Férfi All-Star mérkőzés (a szünetben: a magyar férfiválogatott köszöntése),

21:00 – A program vége

A Főpróba hangulatáért tehát a Punnany Massif felel, látványos programmal készülnek az estére.

– Nagyon örülünk ennek a lehetőségnek, úgy gondolom ez a buli tényleg fel tudja tenni arra a bizonyos i-re a pontot most az év végén! Már közhely, de sajnos persze igaz is, hogy nehéz időszak ez mindenkinek, és kellenek az ilyen alkalmak, hogy kicsit feltöltődjünk pozitív energiával – mondta a Főpróba kapcsán Farkas Roland „Wolfie”, a zenekar alapító tagja, frontembere, míg alapítótársa, a Punnany Massif énekese, Felcser Máté hasonló lelkesedéssel várja a koncertet: Hogy egy ilyen léptékű rendezvényen, egy ilyen színvonalú helyszín főpróbáján zárhatjuk az évet, az tényleg bomba!

A budapesti kézilabda arénában rendezendő Főpróbára december 8-án indul a jegyértékesítés. Az Európa-bajnokság mérkőzéseire korábban jegyet vásárló szurkolók ingyenes belépőjegyet igényelhetnek az eseményre, így részesei lehetnek a budapesti kézilabda aréna első nagyszabású programjának. Az igénylés pontos folyamatával kapcsolatban a jegyértékesítő külön e-mailt küld az Eb-jegy tulajdonosok számára.

Jegyvásárlás itt

És itt a Facebook-esemény oldala. 

További cikkek

Gyász

Romlik az állapota, gyászol Sas József özvegye

Tűz

Horváth Gréta felgyújtotta Meggyes Dávid ruháit

Ez is érdekelhet

likebalaton.hu

Négy évszakos Balaton – Tóth Balázs: karácsonykor is sorjáztak a foglalások

travelo.hu

Átmelegítenek és energiát adnak! A forró és fűszeres ételek napját ünnepeljük

magyarnemzet.hu

Deák Dániel: Nem lesz semmi a baloldal népszavazásából

kisalfold.hu

Ruhákat lopott az Árkád egyik üzletéből - Keresi a rendőrség

origo.hu

Újabb szolgáltatás tette ki a szexmunkások szűrét

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Boldog vagyok, hogy magyar lehetek – Máthé Dominik

origo.hu

Az ázsiai raktárak lettek az ingatlanszektor új sztárjai

origo.hu

Állóra büntetőfékezett a havas úton, ki akart szállni balhézni, azonnal jött a drága büntetés - videó

metropol.hu

A szád is eltátod, ha meglátod, mi horgonyzott le Budapest belvárosában- Fotó!

metropol.hu

A Kosnak most nagyon jó meglátásai, sugallatai lesznek

origo.hu

Szégyentelenül lemásolták a BMW-t, mégis híres lett ez a szovjet motor