Ünnep

Elképesztő dekoráció! Kökény Attila megmutatta karácsonyi díszben pompázó otthonát - Fotók

Létrehozva: 2021.12.26.

Kökény Attila és családja életében az egyik legszebb ünnep a karácsony. Ilyenkor összejön a nagy család, senki nem siet sehová, van idejük egymásra. Felesége, Aranka gyönyörűen feldíszíti a házat, és a Borsnak megmutatták mi lesz a legszebb ajándék a fa alatt.

20200803 Budapest Love Bistro című műsor sajtótájékoztatója. Fotó: Czerkl Gábor (CZ) Bors képen: Kökény Attila és Aranka

Forrás: TV2

Kökény Attila rajongva szereti a családját, éppen ezért nagyon fontosak számára az ünnepek. Mikuláskor kezdődik náluk a készülődés, mindenkinek megvan a feladata, amiből az énekes is boldogan kiveszi a részét. Idén azonban kicsit módosul a program, mert megszületett a harmadik unokája. 

 

Karácsonykor már ő is ott lesz velünk, hatalmas boldogság ez 

- mesélte lapunknak boldogan Attila. - Idén a kicsi érkezése miatt a lányoméknál leszünk, mert mindenben segítünk nekik, ez természetes. Bevallom őszintén, hogy én édesapa is nagyon szeretek lenni, de hát nagyapának lenni, az valami különleges adomány! Imádom az unokáimat, Medit is imádom, szeretem, amikor ő ébreszt, amikor kettesben játszunk, minden percét élvezem.

Fotó: Czerkl Gábor / TV2

 

Attila az ünnepek előtti főzésből is kiveszi a részét

Az unoka érkezésével még szebb volt az adventi készülődés.

– Aranka minden évben elképesztően szépet alkot, fantasztikus érzéke van hozzá – folytatta büszkén az énekes. – Ez a légkör már alapból megadja a hangulatot, a finom sütik illata belengi a házat, bepácoljuk a húsokat, két napig tart a főzés, hogy minden legyen, ami szem-szájnak ingere, készül libamáj, töltött káposzta, pörkölt, én a tengeri herkentyűs fogásokat készítem. És minden nagy mennyiségben készül, mert a legszűkebb család 22-30 fő, annyian üljük körül az asztalt, ami igazi áldás. Már csak Lali él velünk, hárman vagyunk itthon, ezért óriási ünnep, amikor mind együtt vagyunk. Édesapám, aki már sajnos nincs velünk, ő is imádta ezt az ünnepet, és én ezt viszem tovább, és az én gyermekeim is.

Fotó: Bors

 

A faállításnak is meg van a maga hagyománya 

Attiláék 23-án viszik be és állítják fel a fát, de akkor még csak az égősort teszik fel rá.

– Nagyon várom, hogy az unokák kicsit nagyobbak legyenek, szeretném ha akkor már nálunk lenne az egész karácsony, közös fadíszítés, csilingelés. Mert a karácsony istentől való dolog, olyan erős ilyenkor szeretet, hogy még azok is kibékülnek, akik régóta nem beszéltek egymással. És a legjobb, hogy adhatunk, nem csak ajándékokat, szeretet is egymásnak!

Fotó: Bors

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek