Celeb

Schmuck Andor az életével játszott a forgatáson

Bors

Létrehozva: 2021.11.22.

Schmuck Andor hiába fogyott közel 40 kilót alig egy év alatt, súlyos betegsége csak javult, de nem múlt el. Ez az, amiről sajnos megfeledkezett a Farm VIP 2 forgatásának első napján. A politikus apró sérülést szenvedett, ami azonban döntően befolyásolhatja számára a játék kimenetelét.

Forrás: TV2

Schmuck Andor hatalmas kihívás elé állította magát, amikor igent mondott a TV2 felkérésére, hogy vegyen részt a Farm VIP 2 forgatásán a piros csapat tagjaként. A népszerű politikus számára ugyanis a vidéki életforma felér egy kalandregénnyel, hiszen korábban csak az állatkertben találkozott háztáji állatokkal és kerti szerszámokkal is csak akkor került közelebbi kontaktusba, ha véletlenül egy tematikus csatornára kapcsolt a TV távirányítóval. Ráadásul Andor hosszú évek óta súlyos cukorbetegséggel küzd, ami gyakorlatilag időzített bombaként ketyeg a szervezetében. Ez a bomba pedig fel is robban hétfő este, mindjárt az első adásban.

Hatalmas, már-már gyermeki lelkesedéssel vágtam bele a játékba és ez a lelkesedés sajnos eltompította bennem azt az elővigyázatosságot, ami azóta vált a részemmé, hogy kiderült, súlyos cukorbetegségem van – kezdte a Borsnak Schmuck Andor, aki nem gondolt rá, hogy egy gumicsizma válik majd a legnagyobb ellenségévé a Farmon.

Bár a közel negyven kilós súlyvesztésem hatására a tizennégyről átlag öt egész kilencre csökkent a cukrom és a napi szintű inzulin injekciót is heti egyre csökkenthettem, komoly veszélyt rejt magában egy apró sérülés is. Ráadásul a cukorbetegség egyik aljas velejárója, hogy nem is veszem észre azt sem, ha mondjuk mezítláb belelépek valami élesbe, vagy belerúgok a küszöbbe és felsértem a bőröm.

Ilyenkor pedig azonnal elindul az üszkösödés, hiszen a seb szinte egyáltalán nem gyógyul. Ha nem vagyok elég precíz, a sebet már csak akkor veszem észre, amikor már nagyon mélyen van, akkor viszont pokoli fájdalommal jár. Pont ez történt az első forgatási napon, amit egy gumicsizmában töltöttem. A zokni elcsúszott mindkét lábamon, ami természetesen sebeket okozott – magyarázta Andor, aki amint levette a csizmát, azonnal tudta, hogy nagy a baj.

Kimondom ahogy van, a csizma és a lábam is tocsogott a vérben. Azonnal tudtam, hogy hatalmasat hibáztam, hiszen esetemben nem elég, ha gyorsan lekezelik a sérülést. Ilyenkor egy speciális papucsot kell viselni és a lábamat egyáltalán nem lehet terhelni.

Nem akarom túldrámázni a szituációt, de egy elhanyagolt seb, szó szerint végzetes lehet, hiszen ha seb eljut a csontig, csak az amputáció mentheti meg az életem, nem beszélve a vérmérgezés lehetőségéről, vagy egyéb bakteriális fertőzésektől – tette hozzá a piros csapat játékosa, akit az első sokk után elfogott az érzés, hogy cserben hagyta a társait.

Miután ellátták a sebemet és a doki pihenésre intett, bevillant, hogy miért is vagyok ott a piros csapat részeként és nagyon elszomorodtam, hiszen tudtam, hogy csak magamat hibáztathatom a történtekért és éreztem a felelősségemet is. Tudtam, hogy a többiek egy-két napig kevésbé számíthatnak rám és nyomasztott a gondolat, hogy ezen múlhat a pirosak sikere, sőt valaki számára akár a főnyeremény is – mesélte lapunknak Schmuck Andor. Hogy Andor tudja-e a folytatni a TV2 celeb reality-jét, az kiderül a hétfő este startoló Farm VIP 2 folytatásából.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17139894_auto_resized.jpg
origo.hu

A világ legjobb focistájának totális csődje és egy nagyképű 11-es végezte ki a Manchester Cityt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27198_resized.jpg?avcount=1713500710
origo.hu

Remegve menekült a kérdések elől Magyar Péter - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141669_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Örömhír: 43 évesen bekopogtatott a gólya sokak kedvenc énekesnőjéhez

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142395_auto_resized.jpg
vg.hu

Kétmilliárdból újul meg a Hévíz-Balaton repülőtér

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141496_auto_resized.jpg
vg.hu

Hiába adna egy magyar cég havi 600–700 ezer nettót, nincs jelentkező az állásra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27197_resized.jpg?avcount=1713500710
origo.hu

Így búcsúznak a sztárok Azahriah menedzserétől

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17135104_auto_resized.jpg
astronet.hu

Ennek a 4 csillagjegynek bőséget hoz a Bika hava

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1713500710
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713500710
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17139583_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Óriási fordulat a Házasság első látásra című műsorban, ezt ki gondolta volna?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17140135_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Csobot Adél és Istenes Bence a poklok poklát járja meg - külföldön érte őket utol a szerencsétlenség

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/6bsESZcbegwTv-qqCYlu4r9pYw2qwPqVHqF0Y5A7fm0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2MxNDQzMmQ2ZTJiNzRiOWZhZGYwY2JlMzQ3MDVlMDAx.jpg
BOTRÁNYOS

„Ez nem megengedett!” – áll a bál a TV2-es műsor két szereplője körül, eltanácsolnák őket

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/qXB74QkEJUfIrZYmEunDDCwjt0HPbchZ8rxyUSMjGEk/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2RhMjcwNGYyY2VmMDQ0ZDliZWQ1YTQ1NDE0ODIwYWE0.jpg
MONOKLI

„Hiába kiabáltam segítségért" – brutálisan összeverték a magyar énekest, sokkoló fotók