Celeb

Schmuck Andor az életével játszott a forgatáson

Bors

2021. november 22. hétfő 09:00

Schmuck Andor hiába fogyott közel 40 kilót alig egy év alatt, súlyos betegsége csak javult, de nem múlt el. Ez az, amiről sajnos megfeledkezett a Farm VIP 2 forgatásának első napján. A politikus apró sérülést szenvedett, ami azonban döntően befolyásolhatja számára a játék kimenetelét.

Forrás: TV2

Schmuck Andor hatalmas kihívás elé állította magát, amikor igent mondott a TV2 felkérésére, hogy vegyen részt a Farm VIP 2 forgatásán a piros csapat tagjaként. A népszerű politikus számára ugyanis a vidéki életforma felér egy kalandregénnyel, hiszen korábban csak az állatkertben találkozott háztáji állatokkal és kerti szerszámokkal is csak akkor került közelebbi kontaktusba, ha véletlenül egy tematikus csatornára kapcsolt a TV távirányítóval. Ráadásul Andor hosszú évek óta súlyos cukorbetegséggel küzd, ami gyakorlatilag időzített bombaként ketyeg a szervezetében. Ez a bomba pedig fel is robban hétfő este, mindjárt az első adásban.

Hatalmas, már-már gyermeki lelkesedéssel vágtam bele a játékba és ez a lelkesedés sajnos eltompította bennem azt az elővigyázatosságot, ami azóta vált a részemmé, hogy kiderült, súlyos cukorbetegségem van – kezdte a Borsnak Schmuck Andor, aki nem gondolt rá, hogy egy gumicsizma válik majd a legnagyobb ellenségévé a Farmon.

Bár a közel negyven kilós súlyvesztésem hatására a tizennégyről átlag öt egész kilencre csökkent a cukrom és a napi szintű inzulin injekciót is heti egyre csökkenthettem, komoly veszélyt rejt magában egy apró sérülés is. Ráadásul a cukorbetegség egyik aljas velejárója, hogy nem is veszem észre azt sem, ha mondjuk mezítláb belelépek valami élesbe, vagy belerúgok a küszöbbe és felsértem a bőröm.

Ilyenkor pedig azonnal elindul az üszkösödés, hiszen a seb szinte egyáltalán nem gyógyul. Ha nem vagyok elég precíz, a sebet már csak akkor veszem észre, amikor már nagyon mélyen van, akkor viszont pokoli fájdalommal jár. Pont ez történt az első forgatási napon, amit egy gumicsizmában töltöttem. A zokni elcsúszott mindkét lábamon, ami természetesen sebeket okozott – magyarázta Andor, aki amint levette a csizmát, azonnal tudta, hogy nagy a baj.

Kimondom ahogy van, a csizma és a lábam is tocsogott a vérben. Azonnal tudtam, hogy hatalmasat hibáztam, hiszen esetemben nem elég, ha gyorsan lekezelik a sérülést. Ilyenkor egy speciális papucsot kell viselni és a lábamat egyáltalán nem lehet terhelni.

Nem akarom túldrámázni a szituációt, de egy elhanyagolt seb, szó szerint végzetes lehet, hiszen ha seb eljut a csontig, csak az amputáció mentheti meg az életem, nem beszélve a vérmérgezés lehetőségéről, vagy egyéb bakteriális fertőzésektől – tette hozzá a piros csapat játékosa, akit az első sokk után elfogott az érzés, hogy cserben hagyta a társait.

Miután ellátták a sebemet és a doki pihenésre intett, bevillant, hogy miért is vagyok ott a piros csapat részeként és nagyon elszomorodtam, hiszen tudtam, hogy csak magamat hibáztathatom a történtekért és éreztem a felelősségemet is. Tudtam, hogy a többiek egy-két napig kevésbé számíthatnak rám és nyomasztott a gondolat, hogy ezen múlhat a pirosak sikere, sőt valaki számára akár a főnyeremény is – mesélte lapunknak Schmuck Andor. Hogy Andor tudja-e a folytatni a TV2 celeb reality-jét, az kiderül a hétfő este startoló Farm VIP 2 folytatásából.

További cikkek

Válás

Exkluzív: Megszólalt Csuti, ezt árulta el Kulcsár Edina párjáról

Ez is érdekelhet

sonline.hu

Holttestet találtak a somogygeszti erdőben a vadászok

borsonline.hu

Gyilkosság a XVI. kerületben: elcsukló hangon mesélt a Borsnak az összetört feleség

life.hu

Baukó Éva sem ment el szó nélkül Tóth Andi brutál kerek popsija mellett - Fotó

hirtv.hu

Üzent a lányával vonat elé ugró apa

szoljon.hu

Elhunyt Szatmári Imre, a szolnoki gasztronómia kiválósága

origo.hu

Ezért jó, ha nagyobb valószínűséggel növényi alapú ételeket választunk

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: győzött Izland – így juthatnak tovább a mieink

origo.hu

Ezeken a helyeken folytatódik a NAV év eleji ellenőrzéssorozata

borsonline.hu

Komor figyelmeztetést adott ki a NASA: veszély fenyegeti a Földet

mandiner.hu

Nyomokban még antiszemitizmust tartalmaz a baloldali összefogás

veol.hu

Újszülöttjét nem láthatta az édesanyja, 25 évesen hunyt el a Covid miatt

origo.hu

Elfogyott a BMW-s türelme Vácon, egy pillanat alatt ment át közveszélyes ámokfutóba - videó