Celeb

Schmuck Andor az életével játszott a forgatáson

Bors

2021. november 22. hétfő 09:00

Schmuck Andor hiába fogyott közel 40 kilót alig egy év alatt, súlyos betegsége csak javult, de nem múlt el. Ez az, amiről sajnos megfeledkezett a Farm VIP 2 forgatásának első napján. A politikus apró sérülést szenvedett, ami azonban döntően befolyásolhatja számára a játék kimenetelét.

Forrás: TV2

Schmuck Andor hatalmas kihívás elé állította magát, amikor igent mondott a TV2 felkérésére, hogy vegyen részt a Farm VIP 2 forgatásán a piros csapat tagjaként. A népszerű politikus számára ugyanis a vidéki életforma felér egy kalandregénnyel, hiszen korábban csak az állatkertben találkozott háztáji állatokkal és kerti szerszámokkal is csak akkor került közelebbi kontaktusba, ha véletlenül egy tematikus csatornára kapcsolt a TV távirányítóval. Ráadásul Andor hosszú évek óta súlyos cukorbetegséggel küzd, ami gyakorlatilag időzített bombaként ketyeg a szervezetében. Ez a bomba pedig fel is robban hétfő este, mindjárt az első adásban.

Hatalmas, már-már gyermeki lelkesedéssel vágtam bele a játékba és ez a lelkesedés sajnos eltompította bennem azt az elővigyázatosságot, ami azóta vált a részemmé, hogy kiderült, súlyos cukorbetegségem van – kezdte a Borsnak Schmuck Andor, aki nem gondolt rá, hogy egy gumicsizma válik majd a legnagyobb ellenségévé a Farmon.

Bár a közel negyven kilós súlyvesztésem hatására a tizennégyről átlag öt egész kilencre csökkent a cukrom és a napi szintű inzulin injekciót is heti egyre csökkenthettem, komoly veszélyt rejt magában egy apró sérülés is. Ráadásul a cukorbetegség egyik aljas velejárója, hogy nem is veszem észre azt sem, ha mondjuk mezítláb belelépek valami élesbe, vagy belerúgok a küszöbbe és felsértem a bőröm.

Ilyenkor pedig azonnal elindul az üszkösödés, hiszen a seb szinte egyáltalán nem gyógyul. Ha nem vagyok elég precíz, a sebet már csak akkor veszem észre, amikor már nagyon mélyen van, akkor viszont pokoli fájdalommal jár. Pont ez történt az első forgatási napon, amit egy gumicsizmában töltöttem. A zokni elcsúszott mindkét lábamon, ami természetesen sebeket okozott – magyarázta Andor, aki amint levette a csizmát, azonnal tudta, hogy nagy a baj.

Kimondom ahogy van, a csizma és a lábam is tocsogott a vérben. Azonnal tudtam, hogy hatalmasat hibáztam, hiszen esetemben nem elég, ha gyorsan lekezelik a sérülést. Ilyenkor egy speciális papucsot kell viselni és a lábamat egyáltalán nem lehet terhelni.

Nem akarom túldrámázni a szituációt, de egy elhanyagolt seb, szó szerint végzetes lehet, hiszen ha seb eljut a csontig, csak az amputáció mentheti meg az életem, nem beszélve a vérmérgezés lehetőségéről, vagy egyéb bakteriális fertőzésektől – tette hozzá a piros csapat játékosa, akit az első sokk után elfogott az érzés, hogy cserben hagyta a társait.

Miután ellátták a sebemet és a doki pihenésre intett, bevillant, hogy miért is vagyok ott a piros csapat részeként és nagyon elszomorodtam, hiszen tudtam, hogy csak magamat hibáztathatom a történtekért és éreztem a felelősségemet is. Tudtam, hogy a többiek egy-két napig kevésbé számíthatnak rám és nyomasztott a gondolat, hogy ezen múlhat a pirosak sikere, sőt valaki számára akár a főnyeremény is – mesélte lapunknak Schmuck Andor. Hogy Andor tudja-e a folytatni a TV2 celeb reality-jét, az kiderül a hétfő este startoló Farm VIP 2 folytatásából.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16047218_auto_resized.jpg
origo.hu

Nem tudta leküzdeni az alkoholproblémáit és a depressziót az olimpiai bajnok sztársportoló

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15661_resized.jpg?avcount=1685573709
origo.hu

Megverték Opitz Barbit egy budapesti plázában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16049297_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megszólalt a szakértő Suhajda Szilárd tragédiájáról: ez történik a szervezettel 8000 méter felett

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16048394_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Josep Borrell: Nem vagyok optimista azzal kapcsolatban, hogy mi fog történni Ukrajnában a nyáron

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16048396_auto_resized.jpg
ripost.hu

Gyermeke sírására riadt az éjszaka Molnár Guszti exfelesége, kórházba kellett vinni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16047151_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Ez lehet Putyin nagy terve Zelenszkij szerint

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15670_resized.jpg?avcount=1685573709
origo.hu

Borzalmas dolog történt az RTL Klub alkoholista színészének kisfiával

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16048421_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Tényleg be kell áztatni a szárazbabot? Most kiderül!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16047970_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Nagy Fradi-sikert, örömhírt kürtölt világgá Kubatov Gábor

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16048954_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Az orvosok szerint ezt nem élhették volna túl az újszülött ikrek: így néznek ki most

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15647_resized.jpg?avcount=1685573709
mandiner.hu

Itt a Mandiner elképesztő nyári előfizetési akciója!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2023/05/62RhcaihLU7CGb3YCkU2iM-_Ax7PmCIChdnG-iF1VXY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzk2NGI5ZDY4OTE2MTRjM2ZiNDQzZDVhOTlhNzFhYjAy.jpg
KÜZDELEM

„Büszkén nézek a hegeimre” – megszólalt a TV2 daganattal küzdő sztárja

https://cdn.borsonline.hu/2023/05/HUG_-R95KG9yloIpCE8XMt7R_D-Yk9K1NNEWcYPkcjg/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2FlNGQwMmI3MWY4ZDQ0ODQ4MjFkZWY5ZmRhZTk0MGVk.jpg
Dráma

Borzasztó betegségtől féltették Fazekas Vivien kisfiát, miután nem bírt lábra állni