Celeb

L.L. Junior: Nem tartottuk a roma szokásokat, ezért szakítottunk Kingával

Bors

2021. november 3. szerda 04:00

A zenész eddig sehol nem beszélt arról, hogy miért került válságba a házassága. A kislányának édesanyjával a jelek szerint a kulturális különbségek vezettek oda, hogy jelenleg nem élnek egy fedél alatt. 

Sokakat megdöbbentett a hír, hogy L.L. Junior és kedvese, Körtvélyessy Kinga idén augusztusban szétköltöztek. A párhoz közelálló források akkoriban Kinga szülés utáni depressziójával magyarázták a történteket, konkrét információ azonban sehol sem jelent meg arról, hogy pontosan mi állhatott a háttérben. Junior a szakítás után árulni kezdte a tökörhegyi családi házát is, ez arról árulkodott, hogy a felek között kibékíthetetlen ellentét feszül amire nem találják a megoldást. Pedig nagy szerelem volt az övék.

Először 2016-ban nyilatkoztak arról, hogy egy párt alkotnak, de már akkor nyilvánvaló volt, hogy viharos kapcsolatban éltek, hol együtt voltak, hol külön. Többszöri szakítás után 2019-ben végül hivatalosan is összekötötték az életüket, majd megszületett a közös kislányuk, Lili is. A szerelmük gyümölcse úgy tűnik mégis kevés volt köteléknek, arról nem beszélve, hogy számos tragédia nehezítette a mindennapjaikat, Junior 2019-ben tragikus autóbalesetben elvesztette a kisebbik fiát, Dávidot, Kinga pedig 2020-ban az édesanyját, aki koronavírusban halt meg. 

– A szakításukról nem szívesen beszélnek, hiszen mind a ketten mást gondolnak az okokról – mondta a Borsnak egy, a pároshoz közelálló informátor. Junior egy szabad szellemű ember, és ezzel együtt kifogástalan családapa, nem szereti, ha számon kérik, ha rövid pórázon tartják. Kinga is erős egyéniség, ő viszont inkább otthonülő típus, aki szeretné, ha a férje többet lenne vele és a kislányával. Talán ez a különbség vezetett oda, hogy most nincsenek együtt– majd így folytatta:

– Ezzel együtt, a mai napig szeretik egymást, ez nem kérdés. De ők két dudás egy csárdában, valakinek vagy mindkettejüknek engedni kellene ahhoz, hogy ne rombolják hanem építsék egymást. 

A szakításukkor egyébként sokan találgatták az okokat, voltak, akik azt gondolták, hogy Junior tett esetleg olyat, amit Kinga nem tud megbocsátani… Az igazság viszont ennél sokkal prózaibb. 

L.L. Junior a napokban egy Instagramon feltett kérdésre adta meg a követőit érdeklő választ. Ez pedig nem más, mint a kettejük között feszülő szokásbeli különbségek. 

A család és a barátok ennek ellenére is drukkolnak, hogy Kinga és L.L.Junior újra találjon egymásra, hiszen a nyilvánvaló különbségek ellenére is sok bennük a közös. Talán még nincs minden veszve. 

Kerestük a témában L.L. Juniort, de nem akart nyilatkozni a szakítás okairól. Remélhetőleg azért nem, mert szeretnék rendbe hozni a dolgokat Kingával. 

Szabó Zsófi házassága is hasonló okokból ment tönkre

A színésznő öt évig élt házasságban a roma származású férjével, Kis Zsolttal, akivel a hírek szerint L.L. Juniorékhoz hasonló okok miatt futott zátonyra a kapcsolatuk. Zsófi sosem csinált titkot abból, hogy nem tartozik a kedvencei közé a házimunka, Zsolt viszont olyan házból érkezett, ahol az édesanyja a gyereknevelés mellett patika tisztán tartotta a házat és még meleg vacsora is jutott az asztalra. Zsófi azt nyilatkozta a szakításukkor, hogy a férjével különböző világot képviseltek, nem tudtak már egymáshoz alkalmazkodni.

További cikkek

Szexi

Andrei Mangra izmos testét imádják a női rajongói – odavannak ezekért a szexi fotókért

Együtt

Tápai és Kucsera cáfol: Nem szakítottunk!

Ez is érdekelhet

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 21.: Meglepő fordulatokat jeleznek a bolygók pénteken

borsonline.hu

Felesége jelentette be a szomorú hírt: Elhunyt a legendás rockénekes

life.hu

Vége! Többé soha nem láthatjuk együtt Kiszel Tündét és lányát

teol.hu

Az interneten „hódítanak” a szekszárdi tanár videói

origo.hu

Száz másodpercre vagyunk a végítélettől

nemzetisport.hu

Női kézi: rejtett kamerákat találtak egy német csapat öltözőjében

vg.hu

Visszavonulót fújt a forint

astronet.hu

A hétvége horoszkópja: új és szokatlan ismeretségek, váratlan szerelmek tűnhetnek fel a hétvégén

szon.hu

Pikáns jelenet - melltartóban táncol Barbi (videó)

origo.hu

Óriási repedések jelentkeztek a legendás svájci bankrendszer pedigréjén