Celeb

„Te mi a francot képzelsz magadról?” – Kiderült, ki miatt robbant ki a testvérdráma Harry és Vilmos között

Bors

Létrehozva: 2021.11.29.

Elképesztő titkok derültek ki a hercegek múltjából.

Forrás: AFP

Egy új, királyi családról íródott könyv szerzője azt állítja, pontosan tudja, mi váltotta ki a Harry és Vilmos herceg között tomboló viszályt. Christopher Andersen egy bennfentes beszámolói alapján leplezett le számos titkot a két hercegi pár magánéletéből. Mint azt a két testvér konfliktusának kirobbanásával kapcsolatban írja:

az egészről Meghan tehet.

Úgy tudni ugyanis, hogy Harry családja és baráti köre már 2016 júliusában aggódni kezdett a hercegért, amikor kiderült, hogy egy elvált amerikai színésznővel randizgat. Az első találkozás alkalmával Meghan ugyan elvarázsolta Vilmost és Katalint, ám a páros mindig egy „angol virágszálat” képzelt el Harry mellé, így a kapcsolat már eleve hátrányból indult. 

Az új szerelem családja aztán végleg megkongatta a vészharangot: Meghan apja, Thomas Markle ugyanis már a legelején megpróbált nyerészkedni a páros kapcsolatából – és ez sikerült is neki. 

Az utolsó csepp

Végül 2017 szeptemberében szakadt el a cérna Harrynél, miután bejelentette bátyjának, hogy eljegyzi szerelmét. Vilmos erősen megkérdőjelezte a gyors előrelépést, mire Harry állítólag elképesztően felhúzta magát, és csúnyán ráförmedt testvérére:

te Mi a francot képzelsz magadról?

– fakadt ki akkor a herceg.

Harry és Vilmos közé állítólag ez maradandó éket vert, jó testvéri kapcsolatuk Meghan miatt romlott meg végérvényesen.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek