Celeb

Elképesztő bejelentés: Újra képernyőn Endrei Judit

Bors

Létrehozva: 2021.11.12.

YouTube csatornát készít a 68 éves, legendás tévés. Endrei Judit az internetet kihasználva szeretné előadásai tartalmát az egészséges életmódról, annak megőrzésről, és az aktív idősödésről könnyebben elérhetővé tenni.

Az egészségmegőrzés mellett a Korhatártalanul című műsorba olyan ismert embereket hív meg Endrei Judit, akik tevékenységükkel értéket képviselnek.


Nagyon sokfelé járok az országban és az előadásokon is sokszor megemlítették, hogy hiányolnak a tévé képernyőről. Ezután jött az ötlet, hogy csinálok egy csatornát, ahol az előadásaim témájában készülnek videók, hogy ezzel is könnyebben elérjem azokat az embereket, akiket mindez érdekel. Szeretném ezzel is bebizonyítani, hogy az idősebb korosztály is képes a tanulásra, csak kicsit lassabban – mesélte vidáman érdeklődésünkre Endrei Judit, aki a TV Szentendrével együttműködve készíti ezeket a beszélgetéseket.

A televíziós nagyon izgatott, hogy milyen fogadtatása lesz az Endrei Judittal elnevezésű csatornájának a YouTube-on. Pontosan tudja, hogy kell idő, mire megtalálják az oldalát, addig is igyekszik megtanulni ezt a digitalizált világot. Ebben pedig nagy segítségére van lánya, Laura, aki határtalan türelemmel válaszol meg minden kérdést, ami felmerül édesanyjában.

„Laura nagyon sokat segít nekem a tartalmakkal kapcsolatban, hogy mit kell bejelölnöm a feltöltés során. Vezetek egy füzetet is, amiben feljegyzek mindent a folyamatokról”– fűzte hozzá Endrei Judit, aki nagyon élvezi ezt az újfajta kihívást. Addig szeretné folytatni ezt a projektet, amíg az örömet jelent számára.

Ez is érdekelhet

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rLsNASLz32klBDNttxDyorGsPE21L4wjFgnTh_Dt1dE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwYjQwNmU4ZTYzZDQ3ZTlhN2NhYmI0NTE3NDk0NmVh.jpg
Tippmix

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gBh490zB36efX5SC4-FLP_GjbHj6nTFWcBP9yCsbnpU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjNTJkMzFmNWUxNjQyNTk5NWQ3ZjJjYjExNWJjNTc5.jpg
Kiakadás

Koholák Alexa kiakadt: intim képekkel ostromolják a férfiak a szakítása után