Celeb

Én ezzel nem tudok azonosulni – Ábel Anita élő adásban osztotta ki Berkit

Bors

Létrehozva: 2021.11.11.

Nem csak a kommentelőket osztotta meg, hogy Berkiék élőzték kislányuk világra jöttét.

Parázs vitákat váltott ki Berki Krisztián és felesége, Mazsi első közös kislányának érkezése – a pár ugyanis úgy határozott, hogy az egész szülést élőben közvetítik, ráadásul bizonyos részéért pénzt is kérnek. Mazsi a baba érkezése utáni bejelentkezésében arról is beszélt: Krisztián döntött arról, hogy végül megcsászározzák.

Berki a Life TV Ébredj velünk című reggeli műsorában is rögtön védekezésre került, Ábel Anita ugyanis kapásból azzal fogadta: 

Én nem tudok ezzel azonosulni, amit ti csináltatok, és nem is nézem jó szemmel.

A műsorvezető ki is fejtette, feltéve a kérdést: van-e egyáltalán joga a szülőnek ahhoz, hogy egy ilyen pecséttel indítsa a gyermeke életét – mire Krisztián azzal reagált: Anitának gyakorlatilag nincs joga véleményt formálni, ha nem nézett bele a közvetítésbe.

– Bármilyen szüléselőkészítésre elmehetsz, az nem olyan, mint ezek a videós tartalmak, ahol ténylegesen látod, mi történik két emberrel, akár az anyával, akár az apával – magyarázta ezt követően. 

Arra a kérdésre, hogy meg tudta-e egyáltalán úgy élni a gyermeke születésének a pillanatát a kamerák kereszttüzében, pedig eképp felelt:

– Már Mazsit is mondhatjuk tévésnek, hiszen rengeteg adáson túl van. Minket nem hogy nem zavar, de nem is vesszük észre a kamerás jelenlétet.

Mi lesz a pénz sorsa?

Sokakat érdekel, hogy mennyit is kerestek pontosan Berkiék az élőzéssel – a szülés után a TV2 50 milliót számolt, de azóta nagyobb összegek is felreppentek –, és az is izgatja az embereket, hogy hová kerül ez a pénz.

– Nem is foglalkoztam még a pénzzel. Nem annak van itt az ideje. Most annak van itt az ideje, hogy hazamegyek, otthon van a babaillat, együt vagyunk, és együtt összerakjuk a következő kis életszakaszunkat. Nem foglalkoztunk a pénzzel, mert ez nem erről szólt, hanem arról, hogy aki szeretne, betekintést nyerhet – és egészen a születés pillanatáig betekintést nyerhetett. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek