Celeb

Melltartó nélkül jelentette be a TV2 sztárja: mától meztelen képeit árulja az interneten - 18+

Bors

2021. november 23. kedd 22:30

Bencsik Tamara egy pikáns fotó kíséretében jelentette be, a jövőben 18 pluszos tartalmakkal is fog jelentkezni – igaz, ezt egy fizetős platformon.

A TV2 tehetéskutatójának, a Megasztárnak az egykori versenyzője Instagram-oldalán osztotta meg rajongóival, a jövőben egy másik platformon, az OnlyFans nevű oldalon is elő lehet fizetni a bejegyzéseire, ami attól különbözik az eddigi közösségi oldalainak a tartalmától, hogy ott tizennyolcas karikás fotók mellett videókat is közzé tud tenni. Bencsik Tamara ízelítőnek a hírt egy dögös fotó kíséretében posztolta.

Hosszabb gondolkozást követően úgy döntöttem, hogy nagy kimaradás után ismét “kamera” elé állok. Mivel itt ilyen tartalmú (+18) anyagot nem oszthatok meg, és az oldal mondanivalója is a karrierem más részéről szól, ezért a testi szépség és jó ízlés határain belül maradva létrehoztam a saját “csakfanok” oldalam. Anno sokat készültem/edzettem a nyuszis fotózásra, nem beszélve a koromról, ahol több mint 10 évvel fiatalabb voltam… ez az oldal most más, ez vagyok Én... egyszerűen a mindennapi Én – írja Tamara.

További cikkek

Tragédia

Ostoba baleset! – Détár Enikő képtelen megemészteni Babicsek Bernát halálát

Szerelem

Végre megmutatta: Ez a jóképű férfi Nagy Ő Laura új párja

Ez is érdekelhet