Celeb

Őszintén ölelte egymást Tóth Gabi és Tóth Andi

Bors

2021. október 11. hétfő 10:00

<p><font color="#222222">A Dancing with the Stars harmadik élő show-jának legmeglepőbb pillanata kétségkívül az volt, amikor Tóth Gabi őszintén átölelte Tóth Andit. A két énekesnő között eddig cseppet sem volt felhőtlen a viszony. </font></p> <p><font color="#222222"> </font></p>

Forrás: Bors

Tóth Andi és Tóth Gabi még februárban estek egymásnak a közösségi médiában. A feszültség azért keletkezett, mert Andi annak idején Instagram-oldalán az alkoholfogyasztást népszerűsítette. Hónapokig ment a civódás a két énekesnő között, a viszályt sokan már a Tóthok-harcaként emlegették. A TV2-n látható Dancing with the Stars harmadik élő show-ja, a Zsűrik éjszakája azonban jelentős fordulatot hozott Andi és Gabi kapcsolatában. Nem elég, hogy élőben találkoztak, Gabi értékelte Andi és Andrei Mangra jive-ját, és egy pillanat alatt megtört a jég!

– Minden tévhittel ellentétben én nagyon szeretem az Andit. Az egyik legtehetségesebb énekesnőnek és táncosnak tartalak ebben a műsorban, és nagyon-nagyon szeretlek. És nagyon fontos, hogy tudd rólam, hogy én soha nem akartam neked semmi rosszat - mondta Gabi élő adásban, majd megölelték egymást a páholyban, sőt, később a színpadon is.

Bár Andi nem kívánta kommentálni a történteket, Gabi a Borsnak elárulta, féltette Andit.

– Amikor korábban félreértés volt köztünk, én akkor is csak félteni, óvni akartam Tóth Andit. Nem szerettem volna, hogy vele is megtörténjen az, ami velem történt fiatal énekesnőként, nem akartam, hogy belekényszerítsék őt olyan dolgokba, ami igazából nem a sajátja. A féltés és az aggodalom vezérelt. Amit a műsorban láthattak a nézők, az a valóság.  Őszintén elismerem Andi tehetségét, nagyon jó énekesnőnek és táncosnak tartom, nem titok, hogy nagyon szurkolok neki a Dancing with the Stars-ban. A múlttal nem foglalkozom, csak előre nézek. Én már a saját utamat járom, és szívből kívánom neki, hogy ő is találja meg az övét - nyilatkozta a Borsnak Gabi, aki boldog, hogy végre elásták a csatabárdot, amit igazából mások gerjesztettek. 

Hevesi Krisztáék búcsúztak

A Dancing with the Stars harmadik adásában a Legnagyobb Hollywood Show volt a téma. A párok ismét kitettek magukért, fantasztikus előadásokat láthattunk. Azonban ennek a show-nak a végén is búcsúznia kellett egy párosnak. A zsűri és a nézők véleménye szerint Hevesi Krisztának és Baranya Dávidnak kellett távoznia.

Nagy Réka és Hegyes Berci között izzik a levegő

Hegyes Bercit korábban az első évadában már Gelencsér Tímeával is összeboronálták, ám ők kitartottak amellett, hogy csupán barátok. Berci a műsor második szériájában a gyönyörű Nagy Rékával táncol, és szexi csípőmozgásával sikerült is zavarba hoznia a csinos modellt. Réka gyönyörűnek tartja profi partnere arcát, nem beszélve az alsótestéről, így nem meglepő, hogy többen is úgy vélik, alakul köztük valami!

További cikkek

Szexi

Megmutatta a Nagy Ő nehézbombázója, mekkora mellei vannak valójában

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Ligue 1: Sergio Ramos első gólja, Lionel Messi visszatért

ripost.hu

Ettől a trükktől lesz tökéletes a hurka

she.life.hu

Egy utolsó levél annak, akit már nem szerethetek többé...

kisalfold.hu

Hamis parfümökkel üzletelt a neten egy egy Győr-Moson-Sopron megyei hirdető

origo.hu

Mumifikálódott magzatot fedeztek fel egy egyiptomi múmia hasában

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a lengyelek megóvták az oroszok elleni meccset – sajtóhír

vg.hu

Magángéppel érkeztek Oslóba a tálibok a nyugati világgal való első tárgyalásra

vg.hu

Jövő nyáron már nem kuna kell a horvátországi nyaraláshoz

mandiner.hu

Bloomberg: Orbán a romákat is célba vette

metropol.hu

Szörnyű hír érkezett! 43 éves korában meghalt a magyar színész

origo.hu

Nem várnak tovább, máris új rendszámokat vezetnek be Magyarországon