Celeb

Pápai Joci drámai vallomása – Elvitte a bank a házunkat

SM

2021. október 22. péntek 05:00

<p>Kikapcsolt villanyóra, elárverezett ház, kölcsönkért pénzek – Pápai Joci élete legnehezebb időszakáról vallott.</p>

Forrás: LifeTV

A Sztárban sztár leszek! zsűrijében hétről hétre ifjú tehetségek karrierjét egyengeti Pápai Joci, de nem felejti, hogy néhány éve még szó szerint a saját megélhetéséért küzdött. Az énekes eltöltött egy éjszakát a Life TV péntek este 10-kor képernyőre kerülő, Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban, ahol betekintést engedett élete azon részébe, amiről eddig csak keveset tudtak.

„A lóvé csak harmadrendű dolog volt”

Joci elmesélte Hajdú Péternek, hogy szerény körülmények között nőtt fel Tatán, így a pénznek sosem volt számára jelentősége, még ha időnként egyik napról a másikra is éltek.

Ha éreztem is, hogy nem volt pénzünk gyerekkoromban, nem érdekelt, mert nem voltunk pénzorientáltak. Van három testvérem, és a szüleimnek a lóvé csak egy harmadrendű dolog volt, családi egységben voltunk, ez hatalmas erőt adott számunkra. Sosem estünk pánikba, úgy voltunk vele, a Jóisten ad holnapra, és mindig adott is – mesélte kezdte vallomását Joci, akinek későbbi felnőtt korában sem volt könnyebb az élete.

„Felhívtam Caramelt, hogy kikapcsolják a villanyt”

Miután megnősült, újabb nehézségekkel kellett szembenéznie. Megesett, hogy Carameltől kért anyagi segítséget, akivel a Megasztár műsorban barátkozott össze még 2005-ben.

Volt, hogy nem tudtuk befizetni a villanyszámlát és kikapcsolták az áramot - az az időszak már keményebb volt. Felhívtam Caramelt, mondtam neki, figyelj öcskös, kikapcsolták a villanyt, nem tudok kihez fordulni. Ő és Majka az a két ember az életemben, akikkel nem anyagi szálon kötődünk össze. Az, hogy én ma itt ülök nálad, kifejezetten a családomnak, a Majorosnak, a Caramelnek köszönhetem – folytatta Hajdú Péternek.

„Jött a papír, hogy elárverezik a házunkat”

Joci akkor még nem gondolta, hogy a 2008-as gazdasági válság következtében nehezebb körülmények közé fog kerülni. Nem felejti azokat az időket, amikor törlesztőrészlete olyan magasra emelkedett, hogy ha szülei nem támogatják, az utcára került volna a családjával.

Mikor jött a második gyerekünk, felugrott a törlesztőrészletünk. Nem akartam fizetni, bementem a végrehajtóhoz, és azt mondtam, van két autóm, amit nem fogok tudni fizetni, most itt hagyom a kulcsokat, vigyétek el, csináljatok vele, amit akartok, nem vagyok hajlandó ezzel foglalkozni – emlékezett vissza.

Amikor a feleségemnek 7-8 hónapos terhesen már nagy hasa volt, jött a közjegyző által kiküldött hivatalos papír, hogy elárverezik a házunkat. Így is történt. Egy kis időre visszamentünk a szülőkhöz, utána bejött egy üzlet, megint építtettünk egy házat, ami sokkal jobb volt, mint amiben addig laktunk. Az egész élet ilyen, egy hullámvasút, és nem is adok ennek annyi jelentőséget, mint talán mások – mesélte a Sztárban sztár leszek! Mestere.

„Megyek Hollandiába hegeszteni”

Joci hosszú utat járt be, mire sikeres énekesként végre számontartották. Az utolsó esélyt 2017-ben adta magának, amikor megírta az Origo című dalát, mellyel végül Magyarországot képviselhette az Eurovíziós Dalfesztiválon.

Azt mondtam akkor Caramelnek, amikor elkezdtük a klipet forgatni, ez az utolsó, ha nem jön be, megyek Hollandiába hegeszteni. Abba hagytam volna a zenélést, mert sok csalódást okozott addigra, és azt éreztem, ha bármit csinálok, az csak jobb lehet! Korábban megfogadtam, ha az életemben egyszer sikeres leszek, az anyagi részét másképp fogom meg – mondta.

A teljes beszélgetést péntek este a LifeTV, Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban láthatják a nézők.

További cikkek

Vége

Harry herceg elvesztheti az utolsó kapcsot is, ami a brit királyi családhoz köti

Párkapcsolat

Megtörte a csendet Kulcsár Edina új párja: Engem senki nem hallgatott még meg!

Ez is érdekelhet

life.hu

Vége! Többé soha nem láthatjuk együtt Kiszel Tündét és lányát

borsonline.hu

Az egész utat lezárták, akkora baleset történt Heves megyében

origo.hu

Megunta a sorban állást Pesterzsébeten, és megmutatta, szerinte mire való a városi terepjáró - videó

mandiner.hu

Vitézy Dávid helyretette Karácsonyt villamosügyben

sonline.hu

A parkban rugdosta meg barátnőjét egy segesdi fiatal

origo.hu

Élve temették el ezeket az ókori kínai harcosokat

nemzetisport.hu

Felkészülés: Nem azért különleges ez a győzelem, mert a Fradit vertük meg – Janeiro

origo.hu

Itt a döntés: emberi jogokat sért a hangos WC-lehúzás az olaszoknál

life.hu

Kulcsár Edina vőlegényével, Mátéval is úgy szakított, mint Csutival

boon.hu

Félrehúzta a köntösét a nagymellű szőke szépség

vg.hu

Napokon belül találkozik Orbán Viktor Vlagyimir Putyinnal

origo.hu

Fontos hír érkezett a horvátországi autópályákról, ez érintheti a magyar pénztárcákat