Celeb

Curtis kisfiát megtámadták a játszótéren: így reagáltak a szülők

Bors

2021. október 9. szombat 07:00

<p>Az alma nem esett messze a fájától, a két éves Doncsi máris olyan habitussal éli a mindennapjait, mint a híres apukája. Ha kell, megvédi magát. A részletek nem nyilvánosak, de annyi bizonyos, hogy nem lehet könnyű egy Széki fiút legyőzni. </p> <p></p>

Forrás: Krisztike09.26/Instagram

Minden felnőtt tudja, hogy az első kihívásokkal már a homokozóban találkozik az ember: a szomszéd kislány elveszi a lapátot, egy idegen fiú pedig szétrúgja az ügygonddal épített homokvárat. Aki ebben a közegben gyengeséget mutat, annak az egész további élete csalódásokkal és kudarcokkal lehet teli, úgyhogy nagyon fontos pillanat ez egy kétéves életében. 

Curtis fia, a kis Doni élete is elérkezett ehhez a mérföldkőhöz, erről árulkodik az édesanyja, Krisztike csütörtöki Instagram posztja, melyben arról számol be a nagyközönségnek, hogy a kisfiával történt valami. Hogy pontosan milyen konfliktusa volt Doninak, azt nem tudni, azt azonban igen, hogy a szülők bármi áron megvédik a gyermeküket. Az erről szóló levelezést Kriszti megmutatta az Instagramon is, a posztot azonban péntek reggelre törölte. 

”De nem fáj neki?” – kérdezte Curtis Krisztit, aki nyilván elmesélte az édesapának, hogy mi történt a közös gyerekükkel. ”Nem” – válaszolta az édesanya, amitől Curtis is megnyugodott. ”Most el is mondta, hogy...volt”  – folytatta tovább Kriszti, a bűnös nevét kitakarva, majd így folytatta: ”Az anyukáját le is csapom!” Mire Curtis azt írta: ”Az apját meg én.” 

A szülők a levelezésen jót nevettek, természetesen senki nem akar senkit tettleg bántalmazni. Ráadásul Kriszti és Curtis is abban hisz, hogy Doninak meg kell tanulnia megvédeni magát. 

A gyönyörű szőke kisfiú viszont, a jelek szerint még nincsen kész a harcra, számára még sokkal fontosabb az állatok simogatása, a túrázás és a soha véget nem érő játék. Persze kötekedő ovisok nélkül. Úgy nyugalmasabb. 

További cikkek

Válás

Exkluzív: Megszólalt Csuti, ezt árulta el Kulcsár Edina párjáról

Új szerelem

Tiszta vizet öntött a pohárba Kulcsár Edina: megmutatta új szerelmét

Ez is érdekelhet

hirtv.hu

Üzent a lányával vonat elé ugró apa

life.hu

Szinte biztos, hogy elkapjuk a koronavírust, ha ebbe a helyzetbe kerülünk

beol.hu

Fának csapódott egy autó Vésztőnél, súlyosan megsérült a sofőr

origo.hu

Újabb szolgáltatás tette ki a szexmunkások szűrét

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Nenadics felépült, és bekerült a szerbek keretébe

vg.hu

Bejelentést tett Hosszú Katinka

vg.hu

A gerincvelő gyulladásának egy ritka változatát okozhatja az AstraZeneca oltása

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 17.: a Rák szinte olvas a másik lelkében, az Oroszlán megmutatja erejét

life.hu

Tragédia: négygyermekes szülők haltak bele a koronavírusba

origo.hu

Pornót akartak forgatni, véres és brutális horror lett a vége - videó