Celeb

Curtis tiszta vizet öntött a pohárba, folytatja

Bors

2021. október 21. csütörtök 10:30

Megnyugtatta rajongóit a rapper a Borson keresztül. Curtis csak a kisdiszkós haknikat mondta vissza.

Megijesztette rajongóit Curtis, amikor Instagram oldalán váratlanul bejelentette, hogy határozatlan időre eltűnik a színpadról:

„Ez az év megint egy száguldás volt számomra. Rettenetesen elfáradtam, emellett nyakamba vettem a világ összes gondját. Teljesen lemerültem testileg és lelkileg is. Az idei évre lekötött Curtis bulikat felfüggesztem, egy-két tévés szereplést kivéve és eltűnök határozatlan időre a színpadról. A magánéletemben is volt rengeteg csatám a közelmúltban, amit ugyancsak nehezen tudok feldolgozni, de szerencsére a párom, a kisfiam, és pár jó barátom sokat segítenek. Szeretlek titeket, és hamarosan újra találkozunk, de most pihennek kell” - írta Instagram oldalán múlt kedden Curtis.

A zenésszel Zalaegerszegen sikerült találkoznia lapunk munkatársának, Curtis épp egy ékszerüzletben dedikált és fotózkodott lelkes rajongóival. A rapper lapunkon keresztül mindenkit megnyugtatott:

A nagy koncertek után elfáradtam. Szövegértési problémák voltak. Sokaknál ez úgy jött le, hogy abbahagytam végleg. Látod most is itt vagyok! Igazából csak a haknikat, kisdiszkókat mondtam vissza.Igazából az egész zenekar elfáradt a nyár alatt és a szuperkoncert után úgy gondoltuk itt az ideje pihenni. A többi más fellépő is, akik velünk vannak, azok abbahagyják a fesztiválszezon végén és újrakezdik a fesztiválszezon elején – hangsúlyozta Curtis, aki büszkén számolt be arról, hogy decemberben jelenik meg legújabb kislemeze, amelyen ugyanúgy öt dal kap helyet, mint az előző, ”A legismertebb senki” című albumán. 

Igazából a lemez kész van, egyetlen dalt kell még felvenni. Szabó Ádám közreműködik, ugyanúgy a Magneoton adja ki. Az első klip már kijött, a Piszkos kölyök, ami már fent van a YouTube-on és decemberben jön a Szabó Ádival a duettünk, abból lesz még egy klip, a tervek szerint a kislemez többi dala audió formában jelenik meg – mondta Curtis, aki elárulta, hogy februárban folytatják Majkával a Swing turnét, melynek időpontjai, ahogyan azt Majka is jelezte közösségi oldalán, már Curtis bejelentése előtt át lettek téve. 

További cikkek

Szexi

Megmutatta a Nagy Ő nehézbombázója, mekkora mellei vannak valójában

Ez is érdekelhet

ripost.hu

„Csak sírdogáltam az orvosiban csendesen” – megrázó vallomás a magyar doktortól

veol.hu

Fiatalok tragédiája: Ahogy a klinikai szakpszichológus látja

origo.hu

Mumifikálódott magzatot fedeztek fel egy egyiptomi múmia hasában

nemzetisport.hu

Puskás Akadémia: Szükség van minőségi külföldiekre – Tóth Balázs

vg.hu

Budapest nyerte a versenyt Pozsonnyal szemben

life.hu

Új intézkedés: a szülők nem vihetik óvodába oltatlan gyermekeiket ebben a városban

life.hu

Intim fotót tett közzé Csuti - Vajon készítette a képet?

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: vége a nagy spanyol sorozatnak, Norvégia néggyel nyert

origo.hu

Utolértek egy autót Pécelen, amit a sofőr művelt, olyat csak filmekben látni - videó