Celeb

Bejönnek a fiatalabb férfiak Horgas Eszternek

Bors

2021. október 26. kedd 10:30

A világhírű fuvolaművész szerint a szerelem nem korfüggő, ám azt nem tudná elképzelni, hogy egy nála jóval idősebb férfival ismerkedjen.

Forrás: Saját

Eszterrel rengeteg jó dolog történt, megírta élete első színdarabját, mesterképzésre jár, egy orvosi világmárka reklámarca lesz és a lánya máris óriási sikereket ér el.

Mindezek jót tesznek a lelkemnek. Azt érzem, egyre nyitottabb vagyok. Már ki merem dugni a fejemet, jövök-megyek a nagyvilágban – kezdte a Borsnak boldogan Eszter, aki régebben arról mesélt lapunknak, hogy nyitott a szerelemre.

Már randizik

A magánéletét még egy ideig szeretné megóvni a nyilvánosságtól, de annyit elmondott, hogy az utóbbi időben már ismerkedik.

Egyelőre nem szeretnék elmerülni a részletekben, de annyit elmondhatok, hogy ismerkedek. Számomra ez nem könnyű, mert rettenetesen nagy bizalom kell ahhoz, hogy valakit beengedjek az életembe – tette hozzá a művész, aki korábban elmondta: olyan férfit tudna elképzelni maga mellett, akire felnézhet és aki a mestere lehet. 

Ilyen férfira vágyik

Általában véve az idősebb férfiakra jellemző, hogy képesek valóban odafigyelni arra, hogy mire vágyik a szíve választottjuk. Eszter szerint egyáltalán nem számít a kor, de nem tudná elképzelni magát egy nála jóval idősebb társ mellett.

Nem tudom pontosan megfogalmazni, hogy miért, de egyáltalán nem vágyom tőlem jóval idősebb férfira. Azt viszont el tudom képzelni, hogy egy fiatalabb férfi oldalán találnám meg a boldogságot. A szerelem sokkal misztikusabb annál, mintsem hogy időkorlátokba szoríthatnánk – magyarázta Eszter.

További cikkek

Tragédia

Ostoba baleset! – Détár Enikő képtelen megemészteni Babicsek Bernát halálát

Szerelem

Végre megmutatta: Ez a jóképű férfi Nagy Ő Laura új párja

Ez is érdekelhet