Celeb

Megtört a patakparton B. László: Remegő hangon vallott VV Fanni feltételezett gyilkosa - Videó

Bors

2021. szeptember 10. péntek 05:00

<p>Megtette a hatását, hogy rendhagyó módon, a tárgyalótermen kívül kellett válaszolnia a bírói kérdésekre B. Lászlónak VV Fanni eltűnése kapcsán. A férfi négy év után először zökkent ki a látszólagos nyugalmából. </p>

Forrás: Ripost

Értetlenül nézték csütörtök reggel a nyugalmas 13. kerületi luxuslakópark lakói, ahogy operatőrök, fotósok majd egy busznyi bírósági alkalmazott érkezik a környékükre. A babakocsit tologató anyukák először azt hihették, hogy egy filmforgatás helyszínén vannak, és így volt ezzel az egyik lépcsőház portaszolgálatosa is egészen addig, amíg dr. Farkas Gabriella bíró oda nem lépett hozzá és közölte vele: bizonyítási per van folyamatban, legyen kedves a társaságot beengedni a lépcsőházba. A csoport a parkolószintre vonult, a mélygarázs és az oda nyíló lift közötti előtérbe, ahol B. László, VV. Fanni feltételezett gyilkosának szavahihetőségét vizsgálták egy korábbi vallomása kapcsán. 

A bizonyítási eljárás ötlete a bírónő fejéből pattant ki, és B. László helyszínen tapasztalt viselkedése alapján igencsak jó ötletnek bizonyult. A férfi ellen lassan négy éve folyik nyomozás, Novozánszki Fanni meggyilkolásával vádolják. Eddig, az eljárás alatt a férfi elképesztő önuralomról tett tanúbizonyságot, soha, szinte egyetlen percre sem esett ki a szerepéből. Minden vallomásában nyugodt volt és összeszedett.

Tegnap azonban olyan dolog történt vele, amire nem lehetett felkészülni: négy év után először lépett újra azokra a lépcsőkre, arra a kőre, amin utoljára Fanni testével a kezében távozott. 

B. László bár ügyvédje társaságában érkezett a ház elé, a parkolóba vezető rövid úton szemmel láthatóan azonban egyre kényelmetlenül kezdte érezni magát. Ahogy haladt lefele a lépcsőn, izzadni kezdett, bár még hűvös volt az idő, amikor a lift előtt megállva a bíró szinte levegővétel nélkül keresztkérdésekkel bombázta, egész testében megremegett, remegő hangon válaszolt. Bár próbálta kontrollálni az érzelmeit, lapunk munkatársa mindössze két méterre állt tőle, jól látható volt, hogy remegnek a papírok a kezében, amin egészen addig nem tudott uralkodni, amíg újra az utcára nem lépett. Bár összeszedettnek és nyugodtak kívánt mutatkozni, 2017 óta most először lehetett látni rajta bármiféle érzelmet. 

A megpróbáltatásai egyébként itt nem értek véget, a jelenlévők konvojban a lakáshoz közeli Rákos-patakhoz hajtottak, arra a helyszínre, ahol B. László a vallomása szerint utoljára élve látta Fannit. A fiatal lány testét itt adta át két, máig ismertlen férfinek, akik azt ígérték, majd ők ”vigyáznak” rá. 

B. László már itt sem volt olyan magabiztos, mint amilyen a tárgyalóteremben szokott lenni. A hadaró beszédéből, a gesztikulálásából arra lehetett következtetni, hogy szívesebben lenne bárhol másol, mint ott. 

Hogy a kihelyezett bírósági tárgyalás éremben mennyire befolyásolja majd az ügy végkimenetelét, még nem tudni. Arra mindenesetre jó volt, hogy bebizonyítsa, bármennyire tud összeszedett lenni egy feltételezett elkövető, az elkövetés helyszínén olyan érzelmi sokk éri, ami felett nincs kontrollja. 

Nagy valószínűséggel a garázsban ölték meg Fannit. A vádirat szerint a kocsinál lett megfojtva vagy megszúrva az a lány

– mondta a helyszínen dr. Lichy József, a Novozánszki család jogi képviselője.

Szerettem volna, ha bemegyünk a garázsba is, megmutathatta volna B. László, hogy hol állt a kocsi, hogy vitte oda, hogy nyitotta ki az ajtót... Ma erre nem kaptunk választ, de ezzel együtt is elégedett vagyok a kihelyezett tárgyalással, hiszen látszott a vádlotton, hogy nem tudott elzárkózni azoktól az érzelmektől, melyeket a helyszín ébresztett benne – tette hozzá az ügyvéd.

Az ügynek ezzel koránt sincs vége, B. Lászlóra még egy izzasztó külső helyszínen megtartott tárgyalás vár. Szeptember végén a bíróság és kísérete, köztük B. László is Siófokra utazik, hogy végigjárják autóval azt az útvonalat, melyet a feltételezett gyilkos 2017 novemberében megtett. A külső tárgyalás utolsó helyszíne egy dunai stég lesz, ahonnan az FBI szerint végleg nyoma veszett Fanni testének.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15632650_auto_resized.jpg
origo.hu

Hamburgert csinált áldozataiból, majd eladta idegeneknek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/11867_resized.jpg?avcount=1675662307
borsonline.hu

&#34;Nem akarom, hogy ez a nő behálózza&#34; – féltik Miller Dávidot Szabó Zsófitól

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15634233_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Szemtelenül rántotta le magáról a bugyit a gigamellű modell

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15633979_auto_resized.png
hirtv.hu

Bayer show: Szecsétlen Isten barma, nem szóllt negik seki?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15631887_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Ezt a desszertet imádja Tóth Gabi tündéri kislánya - fotó!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15633279_auto_resized.jpg
vg.hu

Elon Musk: Olaszország fölött meghúzták a lélekharangot – videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/11868_resized.jpg?avcount=1675662307
borsonline.hu

Megdöbbentő a válasz: elárulta a mesterséges intelligencia, hogy léteznek-e az UFO-k

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15633766_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Házi praktikák: így lesz csillogó hófehér a fürdőkádad

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15632720_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Lehetetlen helyesírási teszt, szinte mindenki elbukik rajta

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15633258_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ragyog a boldogságtól Csősz Bogi - Mindenki gratulál neki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15631354_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Újabb árulkodó jel: vége Szigligeti Ivett és Dudás Miklós kapcsolatának?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15633194_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megrázó videó, tömegverekedés a Ferencvárosban

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2023/02/yvjC9v8wGf3UpWSJZiUL7ayOMmlvfdNwqneGXxvg7S0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzcyYzNmMGRmN2FkMTQwNzE4YTYxMzJiN2NmNjE3NTc4.jpg
ÁRULKODÓ

Ragyog a boldogságtól Csősz Bogi - Mindenki gratulál neki

https://cdn.borsonline.hu/2023/02/T8y9tg_S5Tu5LhAiP2xi3YGfC_Sep0iMQFoJ4h-Dg7I/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzdjMjdmYjI1YWQyNjQ5MWFhZjBkZGQzZGQ5YjY5Y2Ez.jpg
Viszony

Nem csitulnak a kedélyek: Egy kézilabdázóval hozták össze Tápai Szabinát