Celeb

Dráma a Totemben: Megkönnyezte gyerekei hiányát Völgyesi Gabi

Bors

Létrehozva: 2021.09.01.

<p>Egyre feszültebb a helyzet Völgyesi Gabi és a Farkasok csapatának többi tagja között a TV2 Totemben. Az énekesnő többek között nehezen viseli a családjától való távolságot, amit társai is megéreznek.</p>

Völgyesi Gabinak nem igazán sikerült beilleszkednie a Farkasok csapatába, ami egyre több konfliktust szül. A Unique énekesnője rosszul viseli, hogy távol van a gyerekeitől, így az idő előrehaladtával egyre kevésbé tud koncentrálni a versenyre.

A gyermekeimtől ennyit még nem voltam távol születésük óta. Ez volt a leginkább húsba vágó érzés. A műsor előtt felkészítettem őket is és magamat is a hiányra, amit majd érzünk valószínűleg egymás iránt, de az elmélet persze itt is teljesen más mint a gyakorlat. Tudtam, hogy Ádámnál, akivel 24 éve vagyunk együtt, jó kezekben vannak, de a jelenlétüket semmi sem tudja pótolni, sem a hiányukat elfedni. Sok esetben, ha csak rájuk gondoltam, könny gyűlt a szemembe és elfacsarodott a szívem. Ez az érzelmileg túlfeszített állapot, persze nem segített abban, hogy teljes erővel küzdjek a bennmaradásért. Valószínűleg ezt érezték a csapattársaim is –mondta utólag a Borsnak az énekesnő, akinek nem ez volt az első eset életében, hogy nem sikerült beilleszkednie.

Egy ominózus gimnáziumi emlékeket hoz elő, ahol a legjobb barátnőm fordított hátat nekem több év után. Ez sosem egy jó érzés, de ma már meg tudom érteni az okát – mondta Völgyesi Gabi, akit sokáig zavart a különcsége, de mára már tudja, hogy enélkül nem lenne sikeres zenekarával sem. Csütörtök este pedig a harmadik ciklus cége és egy újabb párbaj következik a Totemben, vajon Gabi most is előnyére tudja formálni a történteket, vagy a csapattársai nem nézik tovább jó szemmel, hogy az énekesnő külön utakon jár?

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek