Celeb

A vadon urai: Meglepő fordulatokkal ért véget a Totem döntője

Bors

2021. szeptember 18. szombat 09:30

Ekanem Bálint Emota önfeláldozása után nyerte meg Farkas társával Varga Viktorral közösen a Vadon ura címet és a 10 millió forintos főnyereményt. Viktor és Bálint remek összhangban dolgoztak a kincskeresés közben, így megérdemelt volt a győzelem.

Hatalmas csavarral ért véget a TV2 kalandrealityje, Ekanem Bálint Emota és Oczella Eszter az önfeláldozásuknak hála végül biztos résztvevői voltak a döntőnek. Bálint, Viktort választotta társának a minden eldöntő kincskereső feladatra, Eszter testvérét Krisztinát. A farkasok párosa teljesítette hamarabb az utolsó küldetést, így a fiúk vihették haza a Vadon ura címet és a 10 millió forintos összdíjazást. 

Bálint nagyon keménynek élte meg a verseny első részét, de idővel már hozzászokott a zord körülményekhez és a kihívásokhoz. 

Csodálatos helyeken jártam és izgalmas dolgokat tapasztaltam a verseny során. Olyan érzés volt mint régen, amikor kosárlabda táborba jártam. Eleinte szokatlan volt, mert nem gondoltam, hogy ennyire kemény verseny lesz. De ha megint felkérnének a műsorra újra neki vágnék ennek a kalandnak – mesélte Bálint.

Viktorral nagyon közel kerültek egymáshoz a 30 nap alatt. Így egy értelmű volt, hogy őt választja a döntőben. 

Szerintem mindenki őt választotta volna társául a döntőben. Viktorral mi nagyon egymásra hangolódtunk, nem csak azért, mert egy csapatban voltunk, hanem mert a lelkünk is hasonlít. Nagyon örültünk annak, amikor megnyertünk a fődíjat. A 10 milliót természetesen elfeleztük kettőnk között. Én a saját részemből szeretnék egy szóló projektet beindítani. Saját albumot készítek, ami tükrözi majd a személyiségemet.

Viktor sokkal inkább tartja Farkas társát a győztesnek, nagyon nemes dolognak tartotta, hogy a csapat javára feladja a versenyt.

Úgy gondolom, hogy Bálint az igazi győztese, ennek a versenynek. Az önfeláldozása meghozta számára a dicsőséget. Örültem, hogy engem választott, hiszen nagyon közeli kapcsolatot alakítottunk ki egymással, a zene iránti szeretetünk összekovácsolt bennünket – Viktor nagyon büszke saját csapatára, a mai napig tartják a kapcsolatot. Amennyire az idő engedi mindig beszélnek legalább telefonon.

A nyereményem egyik feléből a Bálinttal és Busa Pistával egy közös albumot készítünk. Tegnap vettük fel a Farkasok indulóját, amiben az összes csapattag énekel. A másik felét pedig a házam építésére költöm. Szó szerint beleöntöm a malterba – viccelődött.

Bálint és Viktor nagyon örül a győzelemnek. De annak még jobban, hogy a megismerhették a csapattagokat a nem mindennapi kaland során. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ez az állvány egyszerre tölti a mobilt, az órát és a fülhallgatót

feol.hu

Tragikus fordulat a huszonéves fiatalok életét követelő bicskei karambolban

borsonline.hu

Döbbenetes pletykák keltek szárnyra, lebukott Tóth Andi eltitkolt szerelme?

vg.hu

Lekerült A besúgó című sorozat és több más tartalom is az HBO Maxról

ripost.hu

Hat megyére adtak ki riasztást: ekkor érkezhet az enyhítő eső

hirtv.hu

Vőlegénye jelentette be: Tragikus hirtelenséggel elhunyt a tinisztár

metropol.hu

Vele csókolózott Shane Tusup a fővárosi éjszakában

travelo.hu

Veszélyes időjárási jelenség lesz ma a Balaton déli partján

travelo.hu

HORVÁTORSZÁG TELE VAN TERMÉSZETTEL…(x)

borsonline.hu

Kiderült, Shane Tusup valóvilágos szőkeséget csókolt az éjszakában

borsonline.hu

Kettős tragédia történt Fejér megyében, azonnal szörnyethalt két ember

borsonline.hu

Megrázó részletek a kórházból: ez vár most a budapesti házomlásban megsérült táncosra

További cikkek

Videó

Pataki Ági elárulta: Ő maga is félt, amikor felvállalta ősz haját

Kötekedés

Parázs vita alakult ki az Exatlon Hungary Bajnokának dögös fotója miatt