Celeb

Megváltoztatott végrendelet: Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos fogadott fia szerint nem volt kérdés, ki örököl

Bors

Létrehozva: 2021.09.08.

Mint a Bors arról beszámolt, lezárult a házaspár halála utáni hagyatéki eljárás.

Forrás: TV2

Véget ért az évek óta húzódó örökösödési háború: a néhai legendás házaspár, Pécsi Ildikó és férje, Szűcs Lajos hagyatéka kalandregényekbe illő történeteket okozott. A színésznő fia, Szűcs Csaba és egykori felesége, Pártos Csilla válásuk után több évig borzolták egymás és a család idegeit.

Szűcs Lajos halála után Ildikó megváltoztatta a végrendeletét, amiben korábban az állt, egymásra hagynak mindent. A Blikk becslése szerint a házaspár öröksége mintegy 400 millió forintot ér, gödöllői és fővárosi ingatlanjaik, illetve ingóságuk, drága régi bútoraik, emlékeik sorsáról volt szó. Fogadott fiuk, L. Péterfi Csaba a lapnak azt mondta, számára sosem volt kérdéses, hová kerül a mesés vagyon.

– Való igaz, hogy a hagyatéki eljárás véget ért. Ildikónak és Lajos bácsinak egyetlen gyermekük volt, a fiuk, Csaba, így azt gondolom, nem is volt kérdés, ki örököl majd. Az első végrendelet megsemmisült, mivel Lajos bácsi halála után Ildikó írt egy újat. A korábbi hagyaték részletei nem publikusak, de nem is tartozik rám. Én a szellemi örökségét gondozom, ezért teszek meg mindent. Ahhoz, hogy az anyagiakkal mi a helyzet, semmi közöm - mondta L. Péterfi Csaba.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek