Celeb

Bódi Csabi helyre tette a kárörvendőket: Várom a bocsánatkérő üzeneteket

Bors

Létrehozva: 2021.09.29.

<p>Lezárult a nyomozás Bódi Csabi csaknem három hónappal ezelőtti balesetéről. A zenész a rendőrségi határozattal a kezében szólt be azoknak, akik nem hittek az ártatlanságában.</p>

Július elején épp fellépésére tartva szenvedett súlyos autóbalesetet Bódi Csabi. Csak a lélekjelenlétének és a rutinjának köszönhető, hogy nem torkollott tragédiába az ütközés, az autója viszont totálkárosra tört. Mindaddig nem tudott előrelépni a biztosítójával, amíg a rendőrség nem zárta le az ügyet: hetekre autó nélkül maradt, csak a család és a barátok segítségével tudta járni az országot, hogy eleget tudjon tenni a rengeteg fellépésének. A legnehezebb pillanatokban is sokan támadták közösségi oldalán, hiába hangoztatta, hogy nem az ő figyelmetlensége miatt történt a baleset. Most a hivatalos dokumentumot lebegteti azok előtt, akik nem hittek neki, így üzent rosszakaróinak.

– A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság megküldte a határozatot, NEM ÉN VAGYOK A VÉTKES FÉL! Na ilyenkor mi van? Várom a bocsánatkérő üzenetet mindazoktól, akik kárörvendőek és ítélkezőek voltak velem szemben… Kiderült, hogy mégis szabályszerűen közlekedtem! – írja a posztjában.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek